Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit jobb ilyen esetben enni...

Mit jobb ilyen esetben enni adni? Tápszert, vagy bébiételt?

Figyelt kérdés

9 hónapos babám pár napja nem kakilt. Ez nálunk nagy probléma, mert általában minden nap 2 van. Apa ma hoz glicerines kúpot. Valószínű tápszer váltás miatt van ilyen problémánk, azóta visszaálltunk a régire.

Most a déli étkezés tápszer vagy bébiétel legyen? Sajnos bébiételből mostanában csak kétfélét eszik. Almaszósz banános csirkével, vagy körte-őszibarack pulykahússal. Na ugye mindkettő tartalmaz hasfogó összetevőt.

Mi a jobb szerintetek?

2011. jan. 10. 12:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hányt kajától?Ez durva, nálunk ilyen soha nem fordult elő.Mindent esznek, amit adok, épp csak észreveszem, ha valamit nem szeretnek.
2011. jan. 10. 13:23
 12/13 anonim ***** válasza:
kíváncsi leszek kaptok-e glicerines kúpot, mert ma nekünk nem adott a gyógyszerész a 17 hónapos lányom szorulására, mivel 3 év alatt nem javasolt... pedig nagyon szenved szegénykém:(
2011. jan. 10. 13:41
 13/13 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Megoldódott a probléma, azt hiszem a kamilla tea hatott. Pfffffff, de nagyon megszenvedte, mint egy vadkan úgy nyögött nyomás közben.

Úgyhogy kúpot lemondtam. Én terhesség alatt használtam, de még neki soha nem adtam. Barátnőm ajánlotta, mert ő már a pár hetes babájának is adta orvosi javaslatra.

Azért köszönöm szépen a sok-sok tippet.

szép napot Nektek

2011. jan. 10. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!