Ágynemű a kisbabának?
Ágynemű, többféle méretben és vastagságban.
Újszülöttként éjszaka pólyáztam. Imádta a kisfiam. Amúgy egész nap a pólyán aludt, csak nem hajtottam rá hanem egy kis takaróval takartam be. 8 hós és gyapjú takaróval alszik. Az a legegészségesebb. Én úgy hallottam, hogy majd olyan 1 éves körül jön be inkább a képbe a hálózsák.
A pólya alá nem kell csak egy bodi, vagy kising.
A rendes nagyobb takaró 90x140-es csak akkor kezdtem el használni, amikor már kinőtte a bölcsőt, addig egy fele akkora volt, huzat nélkül.
Én vettem annó mindkettőt. Paplant és hálózsákot is. Kislányom fagyos nagyon, így nálunk használatban is van mindkettő.
Hosszú ujjú body, hosszú ujjú rugdalózó, vastag hálózsák és paplan. Így alszik 21 fokban.
Ami szerintem felesleges, az a kis méretű paplan. Én vettem egyet (70x90-es azt hiszem) kb 2 hónapig használtuk. (április 5-én szültem.) Most már a gyerek takarót használjuk. (100x150-es talán , alszik a babám és nem tudom a pontos méreteket)
És ami még biztos, hogy párnára jó darabig nem lesz szükségetek, mert a babákat nem szabad párnán altatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!