Az ortopédián nagyon "megszenvedtetik" a babákat?
Ma megyünk az egy hónap körüli ortopédiai vizsgálatra egy hónapos kislányommal.A zárójelentésén feltüntették hogy a doktornő ott 4mm-el rövidebbnek találta az egyik lábát.:(
Így jobban megtekergetik szegénykémet?Szokott fájni utána babátoknak a csípője, sokat sírt a vizsgálat után?
Dehogy fáj nekik utána, le kell venni a pelust, és szétterpesztik a lábukat. persze a macerálástól sírnak, de nem a fájdalomtól.
Semmi baja nem lesz. A lányom azért sírt, mert a mellette lévő kisgyerek ordított. ne legyél ideges, mert megérzi, ez egy semmiség. Ennél sokkal nagyobb bajokat túlélenk pici babák és szüleik.
Szia!
Mi is voltunk! nálunk uh volt egyből, és egyáltalán nem sírt a lányom!Oldalt kellett fektetni, és úgy nézte a doki neki uh-val a forgójánál!Majd a másikat is!Itt én fogtam, és magyarázhattam neki!Semmi sírás nem volt!Ne aggódj!Ez megint olyan dolog ami az anyukát jobban idegesíti mint a kisbabákat! :)
Én is aggódtam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!