Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az ortopédián nagyon "megszenv...

Az ortopédián nagyon "megszenvedtetik" a babákat?

Figyelt kérdés

Ma megyünk az egy hónap körüli ortopédiai vizsgálatra egy hónapos kislányommal.A zárójelentésén feltüntették hogy a doktornő ott 4mm-el rövidebbnek találta az egyik lábát.:(

Így jobban megtekergetik szegénykémet?Szokott fájni utána babátoknak a csípője, sokat sírt a vizsgálat után?

2011. jan. 10. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt semmi baj, nem sír, semmi extra. Mi azért mentünk el mert kötelező, de nem nem találtak semmit szerencsére. :) Remélem, nálatok sem lesz semmi... lehet h csak elmérték :)
2011. jan. 10. 09:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Dehogy fáj nekik utána, le kell venni a pelust, és szétterpesztik a lábukat. persze a macerálástól sírnak, de nem a fájdalomtól.

Semmi baja nem lesz. A lányom azért sírt, mert a mellette lévő kisgyerek ordított. ne legyél ideges, mert megérzi, ez egy semmiség. Ennél sokkal nagyobb bajokat túlélenk pici babák és szüleik.

2011. jan. 10. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányomat csak megtornáztatta az ortopéd orvos, egyáltalán nem is sírt. Elküldött uh-ra. Na, ott aztán volt bömbölés, de nem a fájdalomtól, hanem azért, mert elég szoros oldalt fekvő helyzetbe volt két párna segítségével szorítva.
2011. jan. 10. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Dehogy! Nem is fáj és nem is sír! Főleg nem utána. :) Ne aggódj.
2011. jan. 10. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is voltunk! nálunk uh volt egyből, és egyáltalán nem sírt a lányom!Oldalt kellett fektetni, és úgy nézte a doki neki uh-val a forgójánál!Majd a másikat is!Itt én fogtam, és magyarázhattam neki!Semmi sírás nem volt!Ne aggódj!Ez megint olyan dolog ami az anyukát jobban idegesíti mint a kisbabákat! :)

Én is aggódtam! :)

2011. jan. 10. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!