Beadassam avagy sem a Rota vírus elleni oltóanyagot?
nem én gyógyítottam meg, én nem csináltam semmit. Talán másfél éves volt, asszisztáltam neki. Mondom vedelte a vizet és hányt folyamatosan. Lehet anyádnak meg neked is ezt kellett volna és túl lettetek volna rajta.
Igen jól éreztük magunkat a kórházban, miért talán siránkoznunk, hiszitizni, üvöltözni kellett volna? Igen sok gyerek csinálta azt, teljesen le is voltam döbbenve, mást nem lehetett hallani csak a gyereksírást. Mondjuk ez az egy idegesítő volt. Jó, mondjuk ha nekem is ilyen idióta gyerekem lenne, én is azt mondanám, kifizetem, csak ne kelljen vele kórházba menni.
Kaját nem adtak, mert hasmenéses, hányás akárminél nem ehet a gyerek 3 napig. és 2 napig voltunk kórházban így kaját nem kaptunk. Én meg nem ettem ott. Márcsak azért sem, mert ő nem evett és szolidáris voltam.
És egyébként 2 infuziót kapott, egy fél délután lefolyt, utána egész nap kint ugrándoztunk az udvaron, meg játszottunk. Ezért nem adatok be egy oltást, ami baromi drága és haszontalan is. Ráadásul a ROTA ellen hatásos, de ott van a calici és társai, ezerszer rosszabbak, mint a ROTA. Úgyhogy jelentősége sincs, mert ezek együtt fertőznek.
Köszi egyébként én is legjobbakat kívánom neked. Azért végig gondolhatnál, mit kívánsz egy 4 éves gyereknek, aki soha nem bántott téged. Én a legjobbakat a tiednek, ha már egy ilyen érzéketlen, bunkó az anyja. És ha kórházba kerülünk, mert van rá esély, és az intenzívre azonnal, merthogy gyógyíthatalan beteg, jól fogjuk érezni magunkat és fel sem vesszük, hogy kórházban vagyunk. Mert nem olyan a habitusunk.
Ja és igen okos, megtehettétek, hogy beadattad és kórházban 5 percenként hányt a kislányod egész éjjel infuzióra kötve? És nem pénzkidobás volt. A 40ezret költhetted volna értelmesebbre is. Jó oersze, mit vár az ember egy gazdag eszetlentől, aki még most is okosnak hiszi magát és arról győzköd, milyen hasznos ez az oltás. Te és azon elgondolkodtál már, mi lett volna ha nem oltatod? 2 percenként hányt volna? Nagy mázli az oltás, így csak 5 percenként hányt. És még ismételheti, mert minden évben van járvány és ezt többször el lehet kapni.
Hát visszavonom, nektek is sok kórházban hasonlóképp eltöltött éjszakát kívánok.
Igen ez a protokoll a fertőzőn, 3 nap keksz, amit nem evett meg, illetve első nap semmi a hányás miatt, aztán keksz és harmadik nap este egy fél piritós. Vagy valami ilyesmi, régen volt, nem emlékszem pontosan, de nem kapott enni az biztos. Illetve egy tálkában háztartási kekszet, de nem evett belőle.
Én meg nem kértem, mert amikor szültem és adtak kaját, még a fedőt sem emeltem le róla, úgyhogy amúgy sem ettem volna meg, de ha fizettem volna, azt hiszem adtak volna. De nem kértem.
másfél éves gyerek nem sír a hányásnál? mondom, hogy ti szuperek vagytok! és még a kertben is ugrándoztatok...
én gyerekem sem sírt, mert még arra sem volt ereje.
szerinted, ha infúzió mellet hányt 5 percenként,akkor ha itatom,akkor meggyógyul 2 óra altt? vidd el kivizsgáltatni a gyereked, mert biztos vagyok benne, hogy szuper képességei vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!