Hánykor kelsz reggelente te és a gyermeked?
Figyelt kérdés
Főleg az 1-2 éves babások érdekelnek.2011. jan. 8. 22:35
1/18 anonim válasza:
változó! van amikor 7kor, van amikor 10kor :)
én? :D jó lenne egyszer délben :D babámmal kelek :)
13 hónapos
2/18 anonim válasza:
12 hós babám ált. fél8-8-kor kel. Én is akkor, mivel későn fekvő vagyok. :-)
3/18 anonim válasza:
kisfiam 20 hónapos, mindig ő kelt én még tudnék aludni. Átlag 7, fél 8 körül kelünk. Nem szeretem ha tovább alszunk mert akkor csúszik az egész napirend, aztán a végén még este 11 kor is kukorékol.
4/18 anonim válasza:
Szia.
Általában olyan 6-8 között. 11 hónapos a kisfiam
5/18 anonim válasza:
Fél 7, fél 8 tájékán.Ha korábban,akkor a tökmag ébreszt.Fél 7-kor már kelek a nagylányom végett is.
6/18 anonim válasza:
Lányomnál korszakok vannak, de alapban mindig koránkelő volt. Sokáig fél 6-6 volt az átlag. Most már jobban alszanak, újabban 8 körül ébrednek és én is velük. Én minden reggel úgy érzem, aludnék még:.)
7/18 anonim válasza:
Nálunk is változó, 6-8 között. De nekem 3 lurkó van, általában a kicsi kel leghamarabb, fél 7 körül.
8/18 anonim válasza:
7-kor megy apa dolgozni, én felkelek és csinálok neki reggelit, aztán visszaalszok. 9-kor megyek be a kislányomhoz, akkor ébredezik, játszik a babáival. 16 hónapos.
9/18 anonim válasza:
A lányom 1 éves és általában fél 8-kor kel én meg vele együtt. Ritkán fél 9 - 9-ig is durmol olyankor én is pihenek egy kicsit. Általában vele kelek, de bírnék többet is aludni reggelente:-)
10/18 anonim válasza:
Babám 18 hónapos, Ő 7 óra körül ébred. Én most vagyok 9 hetes a kistesóval, és már 5 óta ébren vagyok, mert rendszeresen ilyenkor jön rám a hányinger. Így kiosonok Apa mellől, hozok egy pohár jéghideg vizet, és azt kortyolgatom, közben meg netezek, mert napközben úgysincs rá idő... De inkább aludnék!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!