Mi az amit használtan vesztek a babátok számára és mi az, amit soha nem vennétek használtan?
Szia,
sohasem vennék használt fehérneműt, bodyt, harisnyát, zoknit, sapkát.
Felsőruházatot viszont igen.
Amit igen: ruhák, bababútor, babakocsi.
Amit nem: mellszívó és a szoptatáshoz szükséges kellékek, étkezéssel kapcsolatos dolgok.
Mivel tervezünk még babát, babakocsit és kiságyat újat vettünk.
Egyébként az eddigi hozzászólásokkal egyetértek, főleg felsőruhát, hálózsákot, ill. 1-2 tényleg jó állapotú játékot vettem használtan.
Fejőt, cumit, ill. olyan ruhát, ami a testtel közvetlenül érintkezik, nem vettem használtan. Mi elég sokmindent örököltünk, ill. adtunk is már tovább.
amikor vártam a babát,több mindent újonnan vettem,ma már használtam vennék mindent szinte,mert nagyon kevés idő még használ valamit.használtan vennék:etetőszéket,ágyat,bébiőrzőt,ruhákat,játékokat(amit ki lehet főzni)és gyakorlatilag mindent ami kell neki.
Amit nem vennék,a textilpelenkákat,a cumi,cumisüveg,és majd később a bugyik.
pelenkát :D
Na szóval már mindent leírtak előttem.
Újjan vettem az első két hónap alsóneműit, a ruhácskák 80%-át, ágynemüt, fürdőtörülközőket, pelus, cumisüveg, babakocsi, pelenkázólap stb.
Használt volt a mellszívó, átmostam, fertőtlenítettem, a korházban sterilizálták - miért adtam volna érte 40e-t?
Használt a pihenőszék, és a bölcső, de a kiságy, meg a bébikomp új.
Játék is van használt is az újak mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!