Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babám éjszaka...

6 hónapos babám éjszaka belázasodott (38.2), vigyem ügyletre? (több lent)

Figyelt kérdés
Adtam neki Nurofent,le is vitte a lázát,eszik,egész jókedvű.Szerintetek ilyen esetben vinni kell ügyeletre?
2011. jan. 8. 09:50
1 2
 11/13 kisnita ***** válasza:

Akkor mégis csak lehet, hogy fogzik... Attól, hogy nincs megdagadva az ínye még jöhet a foga, a fiamnak se volt látványos a dolog csak akkor amikor már kint volt a foga hegye.

Lehet rátesz most az apuka betegsége is... :S

Nálunk most hányásos hasmenéses nyavalya volt, most lábaltunk ki belőle, igaz csak 2 napig tartott, de bőven elég volt. :S Állítólag járvány van, úgyhogy figyeljetek oda.

Mi nem voltunk lázasok, egyedül a páromnak volt egy pici hőemelkedése, de nekem meg a gyereknek semmi.

2011. jan. 8. 14:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálunk, detto ugyanez van, ennyi láz, ennyi idős gyerek, apuci taknyos.....

Elvittem ügyeletre, mert a nagyi aggódott azt mondták, ha nincs más tünet, nem tud mit csinálni, kúp+ nurofen/panadol+C-vitamin.

Majdnem azt mondták minek jöttünk.....Nagy nehezen megvizsgálta és azt mondta kicsit piros a torka.

Egyébként a mi dokink azt mondta, hogy 38,5 nél kell csak lázat csillapítani.

Kitartás!

2011. jan. 8. 19:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Tegnap délután csak bevittük az ügyeletre,mert a láza nem ment ugyan feljebb és nurofen le is húzza,de a kutacsa egy kicsit keményebb,mint szokott,és mintha ki is emelkedni egy nagyon picikét.Megnézte az ügyeletes dokinéni(aranyos volt),azt mondta szerinte nincs nagy baj,adjak c vitamint,sok folydékot és lázcsillapítás,de ha bármi változik,azonnal vigyük vissza.Az este 38.3 volt a levont érték ,adtam nurofent,hogy tudjon aludni,le is vitte,aludt reggel fél 7-ig.Óránként ellenőríztem!Most hőemelkedése van csak(37,4),de kutacsa csak nem tetszik nekem:(((!
2011. jan. 9. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!