Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babám éjszaka...

6 hónapos babám éjszaka belázasodott (38.2), vigyem ügyletre? (több lent)

Figyelt kérdés
Adtam neki Nurofent,le is vitte a lázát,eszik,egész jókedvű.Szerintetek ilyen esetben vinni kell ügyeletre?
2011. jan. 8. 09:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ez popsiban mért és már levont érték?
2011. jan. 8. 09:55
 2/13 A kérdező kommentje:
popsiban mért levont érték,38.7 volt a mért!
2011. jan. 8. 10:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Várj vele délutánig, és ha akkor is ennyi lesz a hője, vagy még több, akkor vidd be az ügyeletre.
2011. jan. 8. 10:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha egyelőre úgy döntesz, h nem viszed be az ügyeletre, akkor folyamatosan figyeld (éjszaka is, s mérd folyamatosan a lázát), ha bármi furcsát is észlelsz, vidd be az ügyeletre! Ha nem lesz semmi a hétvége alatt, akkor elmehettek hétfőn a gyerekorvoshoz (megnyugtatásképpen). Bár, ha többször nem megy fel a láza, és semmi más gond nincs és nem lesz, akkor sztem nincs aggodalomra ok)))
2011. jan. 8. 10:16
 5/13 kisnita ***** válasza:

De jó, hogy nektek lehúzza a lázát a Nurofen szirup. Nekünk az lázra semmit nem ér, esetleg hőemelkedésre, de inkább csak akkor adom ha fogzik, hogy könnyebben elaludjon tőle. Írod, hogy már jól van, jókedvű akkor szerintem nem kell bevinni az ügyeletre. A biztonság kedvéért figyelgesd és legyen otthon azért Germicid C-s kúp hátha megint felmenne a láza, az biztos, hogy leviszi neki, nekünk mindig nagyon jó szokott lenni.

Nem tudod mitől lehet lázas? Nem taknyos? Köhögni, tüsszögni nem szokott? Nem lágyabb a széklete? Nem lehet, hogy fogzik?

Ha a lázon kívül nincs más tünete akkor szerintem kell orvoshoz vinni. De ha lesz kijön rajta valami más is akkor én is bevinném.

Jobbulást!

2011. jan. 8. 10:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Semmi más tünete nincs!Annyi,hogy mindig szorulásos és kőkeményet kakil,azt is segítséggel!Ma meg pépes volt és magától jött,de nem hasmenés volt!Most mértem,most 37.3 a levont érték.
2011. jan. 8. 11:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Ja és foga még egy sincs,de nem is látom,hogy meg lenne dúzzadva az ínye!Egyébként az apukája beteg,taknyos,hőemelkedése van(sokkal nyűgösebb,mint a gyerek),lehet tőle kapott el valami nyavaját!Bár a lázon kívül tényleg nincs semmi más tünet!
2011. jan. 8. 11:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Én megvárnám a hétvégét s ha akkor se javul írány az orvos hétfőn.

3 óránként kúp s Nurofen felváltva adható.Ja és a hútőfürdőt ne feledd!

Minden jót s jobbulást!

4 gyerkőc anyukája

2011. jan. 8. 13:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam.

A 37,3 az teljesen jó!

2011. jan. 8. 13:09
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Nagyon aranyosak vagytok!Remélem nem lesz rosszabb!De hétfőn megmutatom doki bácsinak!
2011. jan. 8. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!