Lehetseges, hogy nem eleg laktato kisbabamnak a tapszer?
Kisfiam 7 hetes, naponta kb 6-szor eszik, es tobbszor is 180 ml-t megeszik. probaltam kevesebbet adni, de ha ehes, akkor uvolt, iszonyatosan tudja kovetelni a kajcijat, utana persze meg faj a pocija.
Milupa Aptamil Ha-t kap, lehet, hogy nem eleg taplalo neki?
Az egyik ismerosom egy kiskanal buzadarat tesz a babaja tapszerebe (svab hagyomany), es allitolag reggelig szundizik tole, O 2 es fel honapos. en meg nem mertem kiprobalni, de valami megoldast talalni kene. A vedono szerint 3 honaposan kaphat ejszakara tejpepet, de az meg odebb van...
masnak is ilyen nagyetku a babaja? mit lehet tenni, hogy ne kelljen 3-4 orankent, ekkora mennyiseget enni?
4 es fel kilo, 3600 g-mal szuletett.
a vedono tanacsolta, hogy varialjak a tapszer adagolasaval, peldaul egy kanallal tobbet tenni bele. tegnap kiprobaltam, hat nem lakott igy sem jol, raadasul ma egesz nap faj a pocikaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!