Akinek sokaig kezben aludt el gyermeke (9 hos) hogyan tudtatok leszoktatni errol, hogy az agyaban aludjon el? Vagy mikorra fogja ezt kinoni?
Nekem sokáig kézben aludt el. Amikor úgy már nehéz volt, akkor lefeküdtünk az ágyra és ott szopizott, arra aludt el. Nem volt gond, azonnal elfogadta és elaludt gyorsan. Kb 10 perc után fel is tudtam mellőle kelni. Azóta is így alszunk, lefekszünk együtt, szopi, alvás, én felkelek vagy átfekszem a saját ágyamba.
Már másfél éves.
Azt nem tudom, majd mi lesz ha nem lesz szopi :)
Elsőnek 116 hónapos a babája :) Persze, elírta, de jót mosolyogtam, köszi :)
25 hónapos a lányom, nappal az ölemben alszik el, utána berakom az ágyba, este melléfekszem (vagy az apukája), amíg el nem alszik.
Még nem nőtte ki, minket meg nem zavar. Egyedül nem tud aludni, vagyis még nem próbáltuk.
De ha le akarod szoktatni erről a babádat, akkor minél előbb, mert most még nem tud beszélni, tiltakozni, kiszökni az ágyból, stb, most még "csak" sírni tud (ha 9 hós). Szóval most vagy soha, ha ennyire zavar téged a kézben altatás. Szerintem a melléfekvős elalvás sokkal jobb, nincs jobb annál, úgy elaludni, hogy fogja kezedet, és nem csak rácsukod az ajtót, hogy jó éjszakát (de ez az én véleményem, nem akarom rád erőltetni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!