Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól ehet tejbegrízt a baba?

Mikortól ehet tejbegrízt a baba?

Figyelt kérdés
Az enyém 5 hónapos. 6 hónapos kortól?
2011. jan. 7. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Amikortól tejet is ihat.

Ha tápszerrel készíted, akkor 7-8 hónapos kortól.

2011. jan. 7. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Tejjel csak 1 éves kora után készíthető. Én vízzel készítem, után gyümölcsöt keverek hozzá. 7-8 hónapos korától eheti így. De tápszerrel ne készítsd, mert azt nem szabad forralni. Úgyhogy mindenképp vízzel, esetleg utána felöntheted kicsit tápszerrel.
2011. jan. 7. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Tehéntejből készültet kb. egy éves kora körül.

Tápszerből, anyatejből, rizstejből már csinálhatsz neki 6 hónapos korában nyugodtan.

2011. jan. 7. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Tejpépet és rizspépet ehet már 4 hónapos kortól.

1 éves kor után tehéntejből készült tejbegrízt.

2011. jan. 7. 21:01
 5/7 Brigitta04 ***** válasza:

Szia

Én anyatejjel szoktam csinálni 6,5 hónapos volt a kisfiam mikor elöször adtam neki nagyon szereti azóta is!:)

2011. jan. 7. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Az anyatejet ne forrald fel!!! Készítsd el kevés vízzel, ha kész higítsd anyatejjel. 6-8 hónapos kortól adható búza, úgyhogy megpróbálhatod, de én előtte azért kikérem majd a védőnő tanácsát is. 6 hónapos kisfiamnak eddig még nem adtam, inkább tejpépet és rizspépet etetek vele naponta 1-szer. Természetesen kap zöldséget és gyümölcsöt is.
2011. jan. 7. 23:04
 7/7 Brigitta04 ***** válasza:
Természetesen én sem forralom az anyatejet,vizzel teszem fel és utána öntöm hozzá az anyatejet de ilyenkor már nem fözöm!Csak lefedem és ugy dagad a gríz.
2011. jan. 8. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!