Mikortól ehet tejbegrízt a baba?
Figyelt kérdés
Az enyém 5 hónapos. 6 hónapos kortól?2011. jan. 7. 18:33
1/7 anonim válasza:
Amikortól tejet is ihat.
Ha tápszerrel készíted, akkor 7-8 hónapos kortól.
2/7 anonim válasza:
Tejjel csak 1 éves kora után készíthető. Én vízzel készítem, után gyümölcsöt keverek hozzá. 7-8 hónapos korától eheti így. De tápszerrel ne készítsd, mert azt nem szabad forralni. Úgyhogy mindenképp vízzel, esetleg utána felöntheted kicsit tápszerrel.
3/7 anonim válasza:
Tehéntejből készültet kb. egy éves kora körül.
Tápszerből, anyatejből, rizstejből már csinálhatsz neki 6 hónapos korában nyugodtan.
4/7 anonim válasza:
Tejpépet és rizspépet ehet már 4 hónapos kortól.
1 éves kor után tehéntejből készült tejbegrízt.
5/7 Brigitta04 válasza:
Szia
Én anyatejjel szoktam csinálni 6,5 hónapos volt a kisfiam mikor elöször adtam neki nagyon szereti azóta is!:)
6/7 anonim válasza:
Az anyatejet ne forrald fel!!! Készítsd el kevés vízzel, ha kész higítsd anyatejjel. 6-8 hónapos kortól adható búza, úgyhogy megpróbálhatod, de én előtte azért kikérem majd a védőnő tanácsát is. 6 hónapos kisfiamnak eddig még nem adtam, inkább tejpépet és rizspépet etetek vele naponta 1-szer. Természetesen kap zöldséget és gyümölcsöt is.
7/7 Brigitta04 válasza:
Természetesen én sem forralom az anyatejet,vizzel teszem fel és utána öntöm hozzá az anyatejet de ilyenkor már nem fözöm!Csak lefedem és ugy dagad a gríz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!