Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell a 3in1 babakocsi vagy...

Kell a 3in1 babakocsi vagy elég a 2in1?

Figyelt kérdés
Kihasználtátok a mózes részét a 3in1 babakocsinak?Úgy gondolom ha kocsival mennénk valahová úgyis a hordozó kell,ha meg sétálni akkor meg elég lenne a kocsit fekvő helyzetbe dönteni.Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
2011. jan. 7. 15:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen a sport része a kocsinak, mert ha együtt dől a lába is a gyereknek ha fekteted, az nem jó újszülóttnek, kell a mózes!

Milyen kocsit néztél ki?

Egyébként jől jött a mózes, rengeteget aludt benne kint a babám!

2011. jan. 7. 15:28
 2/17 anonim ***** válasza:
mi kihasználtuk, igaz csak 3,5 hós koráig a maradt el a mózesben a fiam, de addig nagyon jó volt. minden nap sétáltunk vele, nagyon szerette ő is, mi is, de aztán egyre többet akart látni a világból. :) ha télen születik, mindenképp érdemes mózest is venni, mert az jobban védi, de ha nyári baba, akkor talán tudjátok nélkülözni.
2011. jan. 7. 15:29
 3/17 anonim ***** válasza:

Sajna mi csak 7 hetes koráig tudtuk használni a mózest, mert nem maradt meg benne a kisfiam. :( Utána mi bébihordóval jártunk sétálni.

Szóval nekem elég lett volna egy 2in1, meg külön egy bébihordó. De ez van, a saját kárán tanul az ember. :(

2011. jan. 7. 15:34
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Tetszik a pierre cardin és a titi triton.De kicsit tartok a sport résztől mert tényleg elég furán dönthető és persze kb.1 éves kortól használható.A hordozóban meg ugyebár azt mondják nem túl kényelmes nekik a séta hosszú távon.Így marad a mózes.
2011. jan. 7. 15:37
 5/17 anonim ***** válasza:

3. vagyok. Nekünk a pierre cardin ps682 van. A sport részét imádom egyébként, most 15 hónapos a kisfiam. De azt nem nagyon értem, hogy miért írod 1 éves kortól... nem akkortól ülnek a babák.

Szóval mi sokáig bébihordóval jártunk sétálni, majd amikor már a felülést gyakorolgatta, és a bébihordót kezdte kinőni, akkor átraktuk a sport részbe, és megdöntöttük. Tény, hogy a lábrész is vele együtt dől, tehát ezt nem tudod vízszintesre állítani. Kisfiam nem is aludt még benne soha.

Viszont nagyon strapabíró, az én kicsikém szó szerint áll a babakocsiban, nem szeret ülni. 11,5 kg, ruhástól ugye még több, az előtte lévő kapaszkodó fel van emelve, tehát nem tud kiesni a babakocsiból, és a babakocsi bírja ezt a strapát is. (Minket úgy ismernek itt a környéken, hogy tudod, az a kisfiú, aki áll a babakocsiban.) :)

2011. jan. 7. 15:45
 6/17 A kérdező kommentje:
Valahol azt olvastam,hogy ezeknek a fajta kocsiknak a sport része leginkább 1 éves kortól ajánlott mivel nem dönthető vízszintesre.Akkor ezek szerint ez nem valós állítás volt.Nekem is az a fajta kocsi tetszik ami nektek is van.Strapabírónak tűnik.
2011. jan. 7. 15:53
 7/17 anonim ***** válasza:

3 fokozatban lehet dönteni a sport részt. A legmagasabb állásban tényleg akkor javasolt, ha már egyedül tud stabilan ülni. Nálunk ez 7 hónaposan volt.

Ha olyan típusú lesz a babád, hogy bárhol elalszik, akkor ha a legalsó állásba teszed, azért fog tudni benne aludni, mert az olyan 160 fok körül lehet. A középső állás akkor jó, ha már kezdi a felülést, illetve szeretne már nézelődni kicsit, érdekli a külvilág. :)

Amúgy vannak előnyei is, ami miatt imádom az egész babakocsit: nagyon könnyen lehet irányítani, akár egy kézzel is, pille könnyű, összesen 6 kg-os a váz, nagyon kicsire összecsukható, a kerekei egy mozdulattal kivehetők, a hátsó kerekek felpumpálhatók, az első kerekek bolygósíthatók - viszont rossz terepen nem nagyon előnyös -, a tolókar két pozícióba állítható, így nekem is kényelmes, meg a páromnak is.

2011. jan. 7. 16:00
 8/17 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik!Ti hol vettétek?És mennyiért?
2011. jan. 7. 16:04
 9/17 anonim ***** válasza:

Mi ennél a cégnél vettük: [link]

80 ezerért. Most nem tudom, mennyibe kerül, nézz körül a honlapjukon. :)

2011. jan. 7. 16:06
 10/17 anonim ***** válasza:

Wow, most látom, hogy akciós: [link]

Nekünk egyébként a zöld van.

2011. jan. 7. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!