Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hauck Malibu babakocsi?

Hauck Malibu babakocsi?

Figyelt kérdés

[link]

Vélemények -tapasztalatok???

Esetleg eladó van valakinek??

Köszii

2011. jan. 7. 14:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem csak annyi a tapasztalatom, hogy egy pár napja kipróbáltam a brandonban és nagyon jónak tűnt. A hauck nagyon jó márka, a kocsi szép, könnyű, könnyű kezelni, megbízhatónak tűnik, mi valószínűleg veszünk egy ilyet tavasszal.
2011. jan. 7. 22:33
 2/24 anonim ***** válasza:

Nagyon szuper!!! Imádjuk!!!!!

Nekünk piros van. Könnyen irányítható, 1 kézzel is. Befér a kocsiba, a háttámla nem csak 3 fokozatba dönthető.

Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok! :)

2011. jan. 8. 20:58
 3/24 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!!

Igen lenne pár kérdésem!:)

Sok helyen olvastam,hogy "gagyi" a babakocsi!Nem jó a huzat,könnyen szakad,rosszak a kerekek stb..ez valóban igy van?Tapasztaltál hasonlót?

2011. jan. 9. 00:19
 4/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmi hasonlót nem tapasztaltam!! Aki szerint gagyi a kocsi, az biztos 100.000 Ft-os babakocsit vett, ilyet meg soha nem használt!

Szerintem ez árban nagyon jó (főleg most a kuponnal), és komolyan elégedett vagyok vele.

Az első kerék fixre vagy bolygóra állítható, soha nem volt vele baj! Az anyag meg nem tudom, miért szakad könnyen??? Ezt nem is értem... Hülyeség!!!

A Hauck előtt egy nagy böhöm lengyel gyártmányú (Kunert Vip) babakocsink volt, iszonyat nehéz, irányíthatatlan!

Gyűlöltük! Ez a kocsi megváltás az után!

Szóval én csak ajánlani tudom. De ha nem vagy biztos benne, és ha lehetőséged van rá, menj el a boltba, nézd meg, próbáld ki, tologasd! Szerintem neked is be fog jönni! :)

2011. jan. 9. 12:44
 5/24 anonim ***** válasza:
Ja, és majd megírhatnád, hogyan döntöttél! :)
2011. jan. 9. 12:46
 6/24 A kérdező kommentje:

Szia!!

Köszi szépen a válaszodat!!Igazából elég nagy gondban vagyok!A malibu,és 1 másik babakocsi között vacilálok...nem tudok dönteni...

2011. jan. 9. 16:15
 7/24 anonim ***** válasza:

A másik milyen? (márka)

Linkelhetsz is, ha gondolod. Csak kíváncsi vagyok. :))

2011. jan. 9. 20:03
 8/24 A kérdező kommentje:

Ő lenne az!!

[link]

2011. jan. 10. 23:39
 9/24 anonim ***** válasza:

Ez sem rossz. :) Mondjuk a Hauckra csatlakoztatható hordozó. (Igaz, nem létfontosságú dolog)

Nem beszéllek rá egyikre sem, de menj el a Brendonba, és nézd meg közelebbről mindkettőt. Nekem az eladók sokat szoktak segíteni. Hátha...

Majd írd meg, melyik mellett döntöttél! :)

2011. jan. 11. 11:53
 10/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!!

Kérdezhetnék még valamit?

Remélem olvasod a kérdést még..?

2011. jan. 16. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!