Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet az oka, hogy a babám...

Mi lehet az oka, hogy a babám olykor annyira összeszorítja magát, hogy belevörösödik a feje?

Figyelt kérdés

Öltözködéskor szokta csinálni, napközben nem annyira jellemző, leginkább az esti fürdés után. Kezét az állához és mellkasához szorítja és a lábait is bemerevíti, mindezt hatalmas erővel teszi és nagyokat nyög hozzá.

Arra lennék kíváncsi, hogy szimplán utál öltözni, vagy valami egészségügyi oka is lehet? Tegnap még akkor is csinálta mikor már végeztünk az öltözéssel.

2011. jan. 7. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a fiam csinalja azt, hogy okolbe zarja a kis kezet es nyog, ugy, hogy belevorosodik. Nalunk eveskor csinalja, ha nem azt kapja, amit szeretne - mindig a mi etelunk kellene neki - vagy ha mar nagon ehes, es alig birja kivarni, hogy a szajaba vehesse a falatot. Szerintem nincs szervi oka, nem betegseg jele nalotok sem. Igy adja tudtotokra a nemtetszeset.
2011. jan. 7. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ezt akkor csinálta a kicsi, amikor fájt a hasa, és begörcsölt. Ilyenkor összehúzta magát gombócba, és elvörösödött. Még a homlokát is összeráncolta. Már nem hasfájós, de néha még előfordul ez, amikor egy- egy pillanatra begörcsöl a pocija.De el is múlik egy másodperc múlva.Tuti, hogy görcs nála, mert el is sírja magát.De simán lehet az is, hogy kakil.
2011. jan. 10. 07:54
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem van h csak játébol csinálja ezt. van h akkor mikor már régen kakilt és valamiéet nem bir - de ezt már régen csinálta 2-3hósan. de már csak játékbol 4hós - szerencsére vége a hasfájos korszaknak :)
2011. jan. 10. 08:12
 4/6 anonim ***** válasza:
az en fiam akkor szokta altalaba ezt csinalni ha a kezembe fogom de meg nincs a testemhez erve.ugy vettem eszre hogy ezzel akarja jelezni hogy oleljem magamhoz.
2011. jan. 10. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én három hós kislányom is szokott ilyet csinálni öltözködés közben, de ő sír is. Szegényem, nem nagyyon szereti ha öltöztetem. Még a nyelvét is összeharapja és teleszívja magát levegővel. Eléggé ijesztő
2011. jan. 10. 10:10
 6/6 anonim ***** válasza:

SZia!

Nekünk is etetés közben csinálja. Még mindig nem tudom, miért teszi. Talán a hasa.... 7 hós

2011. jan. 10. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!