Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányásos-hasmenéses vírust...

Hányásos-hasmenéses vírust elkapta a babád? Ha igen mit adsz neki enni, inni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 23:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

08.04-nek: kamillateát ne adj neki szerintem, mert az csak meghajtaná.

Én limonádéra kaptam javaslatot a dokimtól. És a sót úgy tudod neki pótolni, hogy krumplit főzöl, és megsózod, vagy sós ropit etetsz vele, esetleg valamilyen sós krékert, kekszet (ezt is dokink mondta).

Jobbulást a piciknek!

2011. jan. 7. 08:20
 12/14 anonim ***** válasza:

08:04-es vagyok. Elvittem orvoshoz a kisfiamat. Azt mondták, ez valami tavaszi vírus. Most télen van, de nem vészes, enyhe lefolyású, igyon sok teát, de hidegen mert a meleg és a langyos is irritálja a gyomrot. Diétázni kell: főtt répa, főtt krumpli, háztartási keksz, alma...

Tejtermék 24 órán át ne legyen. Naponta egy ampulla Normaflore-t tegyek a teájába, azt igya meg. (vagyis azt is.) Hasmenésre vehetek Smecta port, de a legtöbb gyerek nem issza/eszi meg mert nagyon rossz. Azért én vettem a biztonság kedvéért.

Lekopogom, de reggel 5:30 óta nem volt semmi baj! Bent maradt a reggeli tápszer, egy kis keksz és a tea is. A répás krumplis kaját nem kérte. :(

Reggel 6:20-tól 9:15-ig aludt, most pedig 13 óra óta alszik. Hátha a sok alvás a legjobb gyógymód! Bízom benne, de nem akarom elkiabálni, mert még hosszú a nap és az éjjel.

Én is jobbulást kívánok minden "sorstársnak"!

Ja.. az orvos szerint ez most gyakori betegség, vírus, és nem a Rota, amit én gondoltam.. Csak ugye mindent olvas az ember a neten, főként sok rosszat!

2011. jan. 7. 14:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Ja, a limonádét az orvos is ajánlotta a teán kívül, de én azt még soha nem adtam! Üveges gyümölcslét nem ajánl, akkor inkább a tea és a víz legyen. És tényleg ne kamilla, a HIpp gyerekteát azt mondta lehet, nem olyan édes az.

(az ikres anyuka vagyok)

2011. jan. 7. 14:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Nyugodtan megcsinálhatod a limonádét. Én 1 liter vízbe nyomtam bele egy citrom levét, meg gyümölcscukrot szórtam bele, hogy pont kellemes legyen az íze. Nekünk a Normolyt port is ebbe kellett belerakni.
2011. jan. 7. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!