Hogy van a rágófogaknál? Melyik rész fájhat nekik jobban? A csücskök áttöráse vagy mikor az egész felülete kijön?
Figyelt kérdés
Mind a két oldalt az alsók kint vannak neki, de csak a 3-3 csücsök!Elég jól vészeltük, de félek most jön majd a fekete leves!Akinál így bújtak mennyi idő volt mire a felületük is kibújt?És az rosszabb rész volt?
Előre is köszi
2011. jan. 6. 13:47
1/2 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem konkrétan Neked válaszolok, de erre én is kíváncsi lennék, mert kisfiamnak is most jönnek a négyes fogai. Egyiknek már 3 csücske kint van, és nem tudom, mire számíthatok. Eddig semmi nem volt, még csak nyűgösség sem, éjszaka is simán alszik. Se camomillát nem kellett adnom, se panadolt. Csak párszor bekentem neki dologéllel, amikor láttam, hogy nagyon rágott.
2/2 anonim válasza:
Nálunk sem volt gond a csücskökkel, sem, amikor a fog "teste" kibújt, pedig négy rágó bújt egyszerre. Viszont a szemfogak nagyon fájtak neki; nagy maga a fog a pici ínyében, meg nagyon hegyes, szerintem azért. Imádja széjjelrágni a fogkeféit, nálunk is dologél és dentinox éjszakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!