Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért adsz a babádnak bármifél...

Miért adsz a babádnak bármiféle vitaminkészítményt is?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Én azért, mert alig eszik gyümölcsöt.

Cebion multi, 2 éves.

De akkor is adnék, ha enné a gyümölcsöt, mivel ártani nem árt, maximum használ egy vitaminkészítmény.

2011. jan. 6. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
én is cebiont adok neki.
2011. jan. 6. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Sima Cebiont adok a kisfiamnak, mert fogzik, és náthás volt. Ilyenkor téli időszakban csak használ az a napi 10 csepp. Bár szereti az almát és a mandarint, de plusz C-vitamin nem árt.

És természetesen májusig folyamatosan kapja a D-vitamint is, mert KELL!

2011. jan. 6. 13:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem adok, sok gyümit eszik, szerinten felesleges.
2011. jan. 6. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Miért adok? 21 hónaposom van. Mert amiben azt hiszed hogy sok sok vitamin van abban valójában a töredéke van benn. Amikor azt hiszed hogy megevett a gyermek egy csomó kiwit, effektíve rengeteg c vitamint, annak talán ha!! 1 negyede ami valósan bejut a szervezetébe. Ezért pótolom neki.

Annak pedig hogy miért nincs bennük vitamin, utána lehet olvasni bárhol az interneten.

2011. jan. 6. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Csak cebiont adok 1 évesemnek, de azt sem mindennap. És azért, mert télen szüksége van egy kis plussz c vitaminra.

Ja, meg a vigantolt, mert azt kell (áprilisig).

2011. jan. 6. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Régen mi nem kaptunk, viszont rengeteg gyümölcsöt ettünk.
2011. jan. 6. 14:17
 8/9 A kérdező kommentje:

Én is egyetértek azzal, hogy a zöldség/gyümölcs nem fedezi a vitamin- és ásványianyag-szükségletet.

Régen az én anyukám is adott C-vitamint nekünk, más ugye akkor nem volt.

Ha nem is minden nap katonás rendet betartva, de azért szerintem fontos, hogy a babák kapjanak koruknak megfelelő vitaminkészítményt.

2011. jan. 6. 14:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én fiam cebiont kap minden nap, és még vitacolant kapott, bár most fogyott el, és még nem vettem. Azt csak minden másnap.

Azért, mert egyáltalán nem eszi meg a zöldségeket, gyümölcsöt is alig, és mert majd' 2 hónapig szenvedtünk náthával, köhögéssel, hasmenéssel.

2011. jan. 6. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!