Miért adsz a babádnak bármiféle vitaminkészítményt is?
Én azért, mert alig eszik gyümölcsöt.
Cebion multi, 2 éves.
De akkor is adnék, ha enné a gyümölcsöt, mivel ártani nem árt, maximum használ egy vitaminkészítmény.
Sima Cebiont adok a kisfiamnak, mert fogzik, és náthás volt. Ilyenkor téli időszakban csak használ az a napi 10 csepp. Bár szereti az almát és a mandarint, de plusz C-vitamin nem árt.
És természetesen májusig folyamatosan kapja a D-vitamint is, mert KELL!
Miért adok? 21 hónaposom van. Mert amiben azt hiszed hogy sok sok vitamin van abban valójában a töredéke van benn. Amikor azt hiszed hogy megevett a gyermek egy csomó kiwit, effektíve rengeteg c vitamint, annak talán ha!! 1 negyede ami valósan bejut a szervezetébe. Ezért pótolom neki.
Annak pedig hogy miért nincs bennük vitamin, utána lehet olvasni bárhol az interneten.
Csak cebiont adok 1 évesemnek, de azt sem mindennap. És azért, mert télen szüksége van egy kis plussz c vitaminra.
Ja, meg a vigantolt, mert azt kell (áprilisig).
Én is egyetértek azzal, hogy a zöldség/gyümölcs nem fedezi a vitamin- és ásványianyag-szükségletet.
Régen az én anyukám is adott C-vitamint nekünk, más ugye akkor nem volt.
Ha nem is minden nap katonás rendet betartva, de azért szerintem fontos, hogy a babák kapjanak koruknak megfelelő vitaminkészítményt.
Az én fiam cebiont kap minden nap, és még vitacolant kapott, bár most fogyott el, és még nem vettem. Azt csak minden másnap.
Azért, mert egyáltalán nem eszi meg a zöldségeket, gyümölcsöt is alig, és mert majd' 2 hónapig szenvedtünk náthával, köhögéssel, hasmenéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!