Gyógyszertárban lehet pelenkát venni? Ha igen, milyet?
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 12:31
1/10 anonim válasza:
Lehet pénzért és eü kártyára is.
Milyet? amilyet tartanak nálunk kis patika van egyféle pelust tartanak az összes méretben.
Pampers sleep and play.
2/10 A kérdező kommentje:
és mennyibe kerül?
2011. jan. 6. 12:52
3/10 anonim válasza:
Ugyanannyi az ára mint a boltokban, max 1-200 Ft a különbség. Ha van eü kártyátok, akkor arra tudtok venni.
Amúgy érdemesebb az akciókat figyelni, pl most a Tescoban a Pampers Sleep and Play csak 2.000 Ft!
De van akció mindig a DM-ben is, Rossmann-ban is.
4/10 A kérdező kommentje:
köszi, szoktam figyelni, mindig ott veszem, ahol olcsóbbra jön ki, csak gondoltam érdemes egészségpénztári kártyával venni, ha már egyszer van. :)
2011. jan. 6. 14:13
5/10 A kérdező kommentje:
a sleep and play 40 Ft/db-ja jön ki a 4-es méret,én 36 Ft/db-ért vettem DM-ben pelust, de szeretjük a S&P pelust is :)
2011. jan. 6. 14:14
6/10 anonim válasza:
Én is a DM-ben veszem a pampers-t. Beváltom a pontjaimat, így 3.100 ft-ra jön ki a 82 db-os pelus. Utána iratok számlát és beküldöm az EP-hoz, majd a pénzt utalják a folyószámlára, így olcsóbb is és másra is telik az EP kártyáról!
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, a DM-ben íratsz számlát? Ott lehet EP-ral vásárolni, vagy félreértettelek?
2011. jan. 6. 16:57
8/10 anonim válasza:
Nem, sajnos kártyával nem lehet fizetni. A vásárlás összegéről és tételeiről iratok számlát és azt elküldöm az EP címére, majd ők feldolgozás után a folyószámlámra utalják a pénzt.
9/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Köszönöm, ezt nem tudtuk, így könnyebb lesz megoldani a pelus vásárlást :)
2011. jan. 7. 20:36
10/10 anonim válasza:
Nagyon szívesen. Én is csak pár hónapja vásárolok így, én sem tudtam, itt olvastam a gyakorin!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!