Mennyit van el magában 7 hónap körüli babád és mit csinál olyankor?
Reggel ébredés és szopi után úgy 30-45 percet, de néha odamegyünk hozzá megsimizni, beszélgetni vele,
illetve délután, ha valami játék nagyon leköti (el akarja érni), akkor egyedül max fél óra.
Ha leülök mellé, akkor elvan 1 órát is, de simi, hajfésülés, játék néha kell közben, utána eljátszik egy ideig.
Nálatok hogy alakult?
Az én kislányom két héttel múlt 7 hónapos.
Reggeli után kb. 20 percet eljátszik a járókában, utána kizárólag úgy, ha én is vele vagyok. Nem kell állandóan játszani vele, de ott vagyok mellette, egyébként visít...
A kérdés másik felére nem válaszoltam:
pakolgat egy kalapdobozból kis játékokat, mindent kirámol, ezt nagyon szereti, van egy mágnes táblánk, arról szedegeti a mágneseket, meséskönyvet lapozgat (még kicsit vadul), van egy zenélő kutyánk, nyomkodja a testrészeit, és amikor nagyon jó passzban van, akkor csak gurulgat, mászik hátrafelé, felül, lefekszik és gügyörészik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!