Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktátok popsitörlővel...

Szoktátok popsitörlővel törölni a baba arcát szájját, pl. evés után?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 10:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, megesett. Volt, hogy elcsente valahogyan pelenkázó tetejéről a dobozt és szépen kiszedte az összeset (odavitt egy kisszéket és úgy elérte). Nekem csak az lett gyanús, hogy túl nagy a csend... :))) Volt, amelyiket össze is csócsálta. Semmi baja nem lett tőle... ma már 15 éves :)
2011. jan. 6. 10:52
 12/13 anonim ***** válasza:
szoktam,ha nem elég csak szalvétával letörölni.semmi baja nem lesz tőle.általában olyan törlőkendőt használok,ami egész testre való.és igen az én fiam is szopogatta már a törlőkendőt.persze nem hagyom neki.
2011. jan. 6. 11:07
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

én minden evés után azzal törlöm le a száját és kezét, a nagynak is, 3éves és a kicsinek is 7hónapos. A nagy már szobatiszta, de azzal törlöm a fenekét még mindig ha kakil. (bocs, ha gusztustalan voltam)

meg viszem mindenhova, van a táskámban, mindig jól jön.

2011. jan. 6. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!