Minden babának, vagy kisgyermeknek nagy a hasa? Fiam 1 éves, és elég nagy a pocakja, bár sokat is eszik, de akkor is, totál kidudorodik, amikor áll, ül, szoval nagy. Nemgond ez?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 20:41
1/5 anonim válasza:
Kap már "rendes" tejet? Mert az egyik ok lehet a puffadásra, ha általában nem kövér gyerek, szóval ha csak a hasa nagy és az sem mindig, hogy a tejre allergiás... Amúgy az én gyerkőceimnek is nagy a hasuk estére, ha tele ették magukat. :))
22 hónapos ikrek
2/5 A kérdező kommentje:
nem még tápszert kap.de joghurt,tejföl,puding tejböl,üzleti,turokrém stb.ilyeneket már eszik
2011. jan. 5. 20:46
3/5 anonim válasza:
Az én 1 éves lányomnak is nagy a hasa,megmutattam a doktornőnek és mosolyogva azt mondta,hogy normális ez a méret,de én is nagynak látom.A lánykám is nagyon szeret enni:)
4/5 anonim válasza:
Megpróbálom összefoglalni: minden kisgyereknek kb. 5 éves korig nagynak tűnik a pocakja, mert a csontvázuk nem olyan, mint egy felnőtté, és máshogy helyezkednek el a hasüregi szervek, ami kidomborítja a hasfalat. Ha nincs köldöksérve, akkor nem jelent problémát. Csak akkor lenne gond, ha nem lenne rendben az emésztése, akkor felpuffadhat, de annak egyéb tünetei is vannak (szélgörcs, hasmenés, szorulás). Szóval normális!
5/5 anonim válasza:
Az én 9 hónaposomnak nem nagy, de ettől még a tiéddel semmi gond! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!