Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit alszik napközben 6hós...

Mennyit alszik napközben 6hós babátok? És éjjel?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert kislányom 3szor 30percet. Nem kevés ez? Folyton nyöszög, de nemtom h a foga miatt (5foga van, most jön a 6.) vagy azért, mert álmos....
2011. jan. 5. 15:38
1 2
 1/11 Szilágyi anyuka ***** válasza:
Az én babám is 2szer, 3szor alszik napközben 25-30 percet. Viszont este 9től reggel 8ig alszik. Sztem akkor nem kevés,ha este alszik rendesen.
2011. jan. 5. 15:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Este fél 7kor már kidől és reggel 6ig alszik, eddig egyszer kelt, de most a foga miatt többször
2011. jan. 5. 15:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát jó nektek. Az én kisfiam szintén napi olyan 3*20-30 percet alszik, este pedig fél 10 körül alszik el és legkésőbb 6kor kel enni utána olyan 8-ig alszik. De most sajna más a helyzet, éjjel fél óránként kelünk, mert jön az első fogacskánk.
2011. jan. 5. 16:00
 4/11 Szilágyi anyuka ***** válasza:
Esetleg megpróbálhatod azt,hogy a vacsi után,alvás előtt bekened az ínyét Dentinox-al. Nem fogja a foga zavarni az alvásban,és kevesebbszer kelne.
2011. jan. 5. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia.Este 21-től reggel 7-ig alszik.Utána 9-kor visszaalszik 10-ig.12-kor ebéd és fél egykor csucsu megint olyan fél 3-ig,majd 17-kor megint elalszik 18-ig.:)Nekem nagyon jó alvó.:)
2011. jan. 5. 16:44
 6/11 anonim ***** válasza:
kislányom este 8 tól reggel 7 ig alszik aztán eszik álatalában utána vissza is alszik kb fél 9ig. 10 körül eszik majd ejtözik egy orát kb de van mikor csak felet. 1kor ebéd majd fél 3 körül szunya kb négyig majd uzsi fél 5 körül.aztán ha nagyon nyügi akkor 6 kor alszik még kb 20 percet. 7kor fürdés mjad vacsi és kezdödik elöröl minden.
2011. jan. 5. 17:10
 7/11 anonim ***** válasza:

tiednek már 5 foga van? nem semmi.. a Dentinoxal hogy kell bekenni? az enyém cicin alszik el, ha nyulkálok a szájában utána, fel fog ébredni..

szal, az én kisfiam 5,5 honapos, nappal 3x alszik 30 percet, a déli alvás kb egy ora, de álltalában ölben alszik vagy babakocsiban, vagy ha fekszem mellette, a kiságyban nappal sose tud, éjjel.. egyszer kel 4 körül, de nem hajlando aludni, 6 kor alszunk vissza még egy orára, este 8 vagy 10 közöt alszik el kb.. most már alszik 8 ota:)

2011. jan. 5. 20:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Mielőtt ciciztetnéd bekened neki, mármint én úgy csinálom. Kislányom is cicin vagy cumival alszik el. Napközben és éjjel is kiságyban!
2011. jan. 5. 20:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Kislányom 6,5 hónapos. Reggel 6-1/2 7 körül kel. Napközben háromszor alszik:

kb. 8-10-ig, 1-3-ig és 6-7-ig.

Este kb. 1/2 10 körül alszik el, az éjszakát átalussza.

Mindig a kiságyba alszik. Vele nagyon könnyű, nagylányom sokkal kevesebbet aludt nappal és éjjel is sokszor ébredt.

2011. jan. 19. 12:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Bocs,hogy válaszolok,az enyém 8 hós!

Este fél8-8-tól alszik reggel fél8-8-ig(kb 6-7 óra között iszik tápszert de alszik is vissza)Majd délelött 2 órát és délután is 2 órát!Tehát összesen 16 órát átlagban!Az enyém nagyon jó alvó,ő egy mormota,mondjuk volt kitől örökölnie!Én is és Apa is szeretünk aludni!

2011. jan. 19. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!