Melyik babakocsi tolókar jobb? A fogantyús, vagy ami egyben van?
Ez attól is függ picit, hogy mikor hol, mire használod majd a kocsit.
Az egybe kar tolás szempontjából szerintem mindenképpen jobb, mert egy kézzel is lehet tolni, ha kell. Pl. lehet közben telefonálni. :o)
Viszont én most már a második gyerekemmel használom, és így rendkívül praktikus, hogy tudom fogni a nagy kezét útközben, két karossal ezt el sem tudnám képzelni, még így is nehéz a hóban egy kézzel tolni, de megoldható.
Viszont:
Az egybe fogantyús kocsik csak lapra hajthatók, a két karosak pedig esernyőre. Ha pl. sokat autóztok, akkor az esernyő kocsit jobban be lehet tenni a csomagtartóba, azok kevesebb helyet foglalnak...
Szóval szerintem ez a tolókar kérdés csak egy a sok szempont közül, ha kocsit akarsz venni, komolyan át kell gondolni, hogy Neked milyen funkciókra van feltétlenül szükséged, mi az, ami jó ha van, de nem baj, ha nincs, és mind ehhez az árban megfelelő legjobb kocsit kell megtalálni.
Mi sem egyszerűbb. :o)
attól függ, hogy milyen a babakocsi. Nekem mindkettőből van tapasztalatom.
A nagy babakocsink négy kerekű, elöl bolygósítható kerekű volt, átkötős tolókarral. Jó volt, mert egy kézzel is lehetett tolni, kanyarodni vele.
A mostani babakocsink esernyőre csukható Quinny Zapp, két különálló tolókarra. Mivel három kerekű, ez is könnyen irányítható egy kar tolásával.
Ami lényeges lehet, az a baba és a kocsi összsúlya. Egy kétkaros nagy súlyú babakocsit megdönteni és felkaptatni a járdára kicsit talán nehezebb, mint az áthidalóst, azon jobb a fogás.
Nekünk, olyan a babakocsi,hogy mindakét funkciot tudja , én mindenfelekeppen olyat kerestem a vasarlasnal,hogy ha telefonalok,esetleg eszem vmit:) akkor is tudjam tolni ...ezt nem tudod ha két karos.Ha bemesz vhova akkor is konnyebb, hiszen majd meglátod igy is neha milyen nehez bejutni egyes helyekre.
nekem kis autom van, de befer a csomiba...
( abc design )
1 kezes!
főleg, ha lesz kistesó (azaz nagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!