Mire van időtök egy éves kisgyermeketek mellett?
Én már sok mindenbe bevonom őt, így a "játék" közben is haladunk a házimunkával.
Ágyazásnál azt élvezi, ha meglebbentem a takarót és akkor jön a "szél". Az ágyneműcserét kifejezetten élvezi, amikor a nagy üres ágyon hempereghet vagy épp a lehúzott ágyneműben ugrálhat.
Teregetni is segít, adogatja a csipeszeket. Igaz így tovább tart, de legalább haladunk. stb.
Nekem is kevesebb már az időm jóval, mint régen. :( De ez jobb már nem igen lesz mostanság szerintem. :)
Én ugyan így vagyok ezzel!
Néha észre sem veszem és már este van.
Mostanában minden nap ebéd előtt leülök vele játszani egy órát és amíg alszik megcsinálom a halkabb melókat a háznál.
Aztán egész délután ráérünk játszani.
Mivel ilyenkor már csak velük törődök ilyenkor hagyom ami maradt és másnap azzal kezdek.
amikor 1 éves volt, nem volt időm semmire. arra se hogy levegőt veygek. mindig vele kellett foglalkozni. a házimunka rohamtempóban ment. éjszaka sem aludt jól, hát hulla voltam. mire oda kerültem volna, hogy este filmet nézzek vagy olvassak, már csak estem az ágyba.
aztán szép lassan ahogy megszűnt ez az extra anyásság és egyre jobban elvolt magában, meg elkezdett rendesen aludni, lett időm magamra is. na nem kell extrém dolgokra gondolni, de pl. mostanában rendszeresen tudok olvasni, netezni, filmet nézni, még szexelni is van erőm...:D
2 éves a kislányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!