SOS! Anyósom csapvízzel keverte ki a Sinlac-ot babámnak. Lehet tőle baja? Ha igen, mennyi idő után?
nyugi a forralatlan víztől maximum hasmenése lehet. amúgy ne törődj a sok gúnyolódóval az én orvosom is azt mondta, hogy egy éves koráig forralni kell a babának a csapvizet, mert az emésztőrendszere még éretlen az esetlegesen benne található baktériumokhoz. és nekem is az anyósom ittata őt meg sima csapvízzel :))
egyébként én minden nagyszülőnél azt tapasztalom, hogy már az egész pici babákhoz úgy állnak, mintha már 3-4 évesek lennének. szerintem azért mert az első évre egyszerűen nem emlékeznek már, én is nehezen tudom már felidézni az első hónapokat...
Akik kiröhögik a kérdezőt:
még a hülye is tudja hogy egy kisbabának fel KELL forralni a vizet mielőtt adsz ki...az hogy anyós nem tette, sajnos valszínűleg lustaságból vagy tudatlanságból történt.
Gusztustalan és undorító amit egyesek reagáltak.....mindig felhábozít amikor valaki egy anya aggódásán hőbörög. Az a válaszoló aki meg az anyós-témára tudott csak reagálni, annak meg aztán pláne nagy gratula a hasznos válaszhoz.
Egyébként én sem hiszem hogy ilyen kevéstől baja lenne, de hidd el kedves kérdező én is megkérdeztem volna mert egy naya ha aggódik, az a világ legtermészetesebb dolga. Ha meg ezért kiröhögik, az meg a levisszataszítóbb.
Nagyon köszönöm a válaszokat, viszont elszomorít az oldal színvonala ismételten. Azért az jelzésértékű számomra, hogy:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:08
Válasza jelenleg 37%-osnak tűnik. Aki emberileg, kedvesebben próbál közelíteni, az már azonnal haszontalan, semmire sem jó választ ad? hol itt az emberség, hol itt a szolidaritás anyatársak? Ti sosem aggódtatok semmi miatt? Nektek annyira tökéletesen megy minden?
Nagyon sajnálom az efféle hozzáállást. Nem a gúnyos válaszokat, azokat már megszoktam itt, hanem a lepontozást. Egy valaki elkezdi és nem áll meg a lavina. Sejtem, hogy holnapra már 0%-os lesz a válasza.
Hidd el, más is aggódik, csak éppen más dolgon, amit persze teljesen természetesnek vesznek a gúnyolódó ökrök. (sorry de ez jött ki)
És et így van még azon nagyon okos emberekkel is akik csak a lényegtlen részét tudják kiragadni a kérdésből és arra írni egy ironikus, totálisan haszintalan választ(ugyanis már a második miértazanyósahibás "választ" olvastam az előtt.....szánalmas.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!