A nurofenre mennyi idő után adhatom be a rhinathiolt? S o s -ben kérdezném.
A lényeg hogy lázas és eléggé köhög a fiam.13 hónapos,de a dobozra az van írva hogy 30 hós kor alatt nem adható.A gyerekorvos azt mondta hogy adhatom neki.Elküldött minket a Heim Pálba hogy kezdődő tüdőgyulladásra gyanakszik.
Ott mondták hogy nincs semmi gond és menjünk vissza a háziorvoshoz.Nem érem most el telefonon.20:30-kor kapott rhinathiolt úgy gondoltam rá 2 órára beadhatom neki a lázcsillapítót.Igazából ezt a részét nem is beszéltük át a dokival csak annyit mondott hogy még beszélünk ma.Tehát akkor 22:30-kor beadhatom a nurofen adagját?És az is igaz hogy olyankor meg fölfele a láz amikor a keze hideg?Valahol itt olvastam erről.A feje már meleg érzem hogy már lázasodik befele csak ezért kérdezem.
Bocsi ha nem vagyok elég érthető.Hirtelen így tudtam leírni.Segítségeteket előre is köszönöm!
Azonos lázcsillapítót 4-6 óránként különbözőeket 2-3 óránként.
Szóval rhinathiol-nurofen 3 óránként felválltva,de ha nagyon magas 2 óránként
Jobbulást
De a rhinatiol nem is lázcsillapító... És nem 30 hanem 3 hónapos kortól adható. :o
Mi a kérdés? Hogy 2 különböző hatóanyagú és különböző tünetre való gyógyszert hogy adj be? 2 óra teljen el, a gyomrának is jobb és a hatóanyagok sem bántják egymást.
utolsó vagyok, megnéztem és nekünk 3 hós kortól javasolta a doki, ezért írtam, de tényleg 30 hó van a tájékoztatón.
Beadhatod neki a nurofent 2 óra elteltével.
Köszi hogy kijavítottál.És elnézést is kérek csak a mai napom nem volt egyszerű plusz idegeskedek a bébim miatt is.Azt hittem már vége és megint visszaesett :-(
Köszi mindent mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!