Azt olvastam, hogy 9 hónapos kortól ehetnek a babák palacsintát. Ez hogyan lehetséges, hisz 1 éves korig nem kaphatnak lisztet, tejet?
Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 14:56
1/5 anonim válasza:
Én másfél évesen adtam palacsintát neki először de azóta is imádja:)
2/5 anonim válasza:
Hát úgy, hogy liszt nemcsak búzaliszt van. A lényeg keress gluténmentes terméket.
Próbáld meg pl. a kukoricalisztet, illetve a rizslisztet.
Kiváló palacsinta lesz ezekből is.
3/5 anonim válasza:
Előző válaszadó vagyok.
Babavízzel készüljön, vagy kissé túlhígított tápszerből.
4/5 anonim válasza:
Lányok! Ne essünk már túlzásokba! Ti mind babavízen és cukormentes bébiételen nőtettek fel? Én nem hiszem! Lett valami bajotok? Nem hiszem.
Az én kislányom 8 hónapos kora óta vígan rágcsálja a kiflit, kenyeret. Sőt, lehet sokan "megköveznek" érte, de szoktam neki adni győri kekszet, meg sütit is. Persze nem mindennap, de amikor én eszek, és a kis 10 hónapos gyerekem csorgatja a nyálát, és könyörög a szemével, nem tudom megtenni, hogy ne adjak belőle.
Semmi baja nincs tőle.
5/5 anonim válasza:
Igen igazad lehet, de a ma kapható "tejek", már rég nem hasonlítanak a régiekre. A glutén pedig igenis sokaknak okoz panaszt. Az édesanya csak jót tesz és kiiktat minden allergént, ha megpróbálja megtartani, hogy 1 éves kor alatt nem ad tehéntejet és fehérliszt alapanyagú élelmiszert. Természetesen vannak kivételek,de mivel nem látunk bele a babánkba nem tudhatjuk, hogy a miénk a kivételek közé tartozik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!