Mit tegyek, hogy megegye az ebédet? Kisfiam már több mint 8 hónapos. Eddig szépen evett mindent, de mostanában az ebéd katasztrófa.
Kisfiam 16 hónapos és nekünk sem akar enni ebédet. Minden más jöhet túrórudi, péksüti, joghurt, keksz....
De az ebéd! Össze szorítja a száját és meg sem kóstolja.
Sziasztok
Én borzalmasan válogatós voltam gyerekként, anyám szegény nem egyszer sírógörcsöt kapott miattam. Aztán az öreg védőnéni tanácsára hallgatott, és megemberelte magát:
megkínált az adott kajával, és ha nem kellett, akkor elvette és legközelebb a köv étkezésnél kínált meg.
Szóval nem volt tizenháromféle fogás, hogy melyiket vagyok hajlandó megenni, nem volt közben mesemondás, éneklés, bohóckodás, egyfalatotazapakedéért, nem volt nassolás és cukrozott tea.
Két hét alatt mindenevő lettem (na jó, a pacalt és a vadasmártást nem szeretem).
asszem megoldottam:))
4 óra telt el a 10órai és az ebéd között. és beverte... mindet:))) 220 gramm spagettit. próbáljátok ki, hátha segít:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!