Egészséges időre született babának főleg ha együtt alszotok vele - akár egy légtérben- nem érdemes venni elég ha bérlitek.- Egy éves korig szokták használni venni akkor érdemes ha több babát szeretnétek.
2011. jan. 4. 13:29
2/11 anonim válasza:
Én is töprengtem ezen 6,5 hónapja, amikor a kislányunk megszületett (pontosabban előtte). Nekem az orvosom azt mondta hogy felesleges. A védőnő is azt mondta hogy venni teljesen felesleges, ha nagyon akarunk, béreljünk havi 3.000 Ft-ért. Végül béreltük de csak 3 hónapig, utána visszavittük.
2011. jan. 4. 13:29
3/11 anonim válasza:
Az lemaradt hogy akkor érdemes venni / bérelni ha elvégzitek a tanfolyamot hozzá különben nem fogjátok tudni mi a teendő ha beriaszt és nem téves.
2011. jan. 4. 13:30
4/11 anonim válasza:
2.vagyok, ja és a baba soha nem aludt velünk egy szobában, kicsi kora óta külön alszik, az elején mondjuk nyitva hagytuk az ajtót és pont rá láttunk.
2011. jan. 4. 13:30
5/11 anonim válasza:
Mi vettünk eü. kártyára, így nekem végképp megérte.
Eddig egyszer sem riasztott be.
Lehet, hogy felesleges dolog, de engem megnyugtat a tudat, hogy van.
Ha aggódós vagy, akkor szerintem nyugodtan vegyél (használtan nem olyan drága), és a neten is vannak leírások arról, hogy mit kell tenni, ha baj van.
2011. jan. 4. 13:39
6/11 anonim válasza:
Hát engem megnyugtat hogy van,pedig már 8 hónapos a kislányom.Én vennék a helyedbe,és utána el is tudod adni majd.
2011. jan. 4. 13:40
7/11 anonim válasza:
én vettem,és nem bántam meg.nyugodtabban alszok. a fiam külön szobában van születésétől,kis súllyal született,engem megnyugtatott,és megnyugtat a mai napig.tudom,hogy a bölcsőhalál már nála nem nagyon fordulhatna elő,de én úgy vagyok nyugodt,ha éjszaka be van kapcsolva.16 hónapos.ja és nálunk a bérlés többe került volna,mint megvenni és pelenkatárolót is adtak hozzá
2011. jan. 4. 13:42
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Most néztem aukciós oldalakon, használtam tényleg jobban megéri, mint bérelni, pláne ha lesz kistesó.
2011. jan. 4. 13:44
9/11 anonim válasza:
Mi örököltünk egy alap Angelcare-t, és nagyon hálás voltam érte.
10 hónapig használtuk, utána a fiam felállt és kihúzgálta a zsinórját, többször rohantunk lélekszakadva a riasztásra, ő meg ott állt vigyorogva...
2011. jan. 4. 14:12
10/11 anonim válasza:
A bérlés szerintem sem éri meg, inkább a használt, ha az új drága nektek.
Mi szerencsére kölcsön kaptuk, de biztosan vettünk volna, ha nem kapunk.
Szerintem nagyon jó dolog, még akkor is, ha egy szobában alszik veled a baba, meg ha napközben is alszik, nyilván nem ülsz az ágya mellett egész nap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!