Budapesten hol lehet elintézni az anyaságit? Mettől meddig van nyitva a Magyar Állam Kincstár?
3és fél hetes a babám, már minden papírt beszereztünk-kitöltöttünk, és a gyessel együtt tudom elintézni az anyaságit?
A papírt már kitöltöttem, a gyessel kapcsolatban.
Neten kerestem,hogy mettől-meddig van nyitva de sehol sem találtam.BUDAPESTEN.
Szia!
Mia 13kerületben lakunk és az Árpád hid metrómegállótól nem messze van,ahová mi tartozunk az Állami Kincstár,nem kellett sokat várnunk,gyorsan végeztünk vele.
Itt a link,ird be az irányitószámodat,és kiadja,h hol vannak Államkincstárak,ahová mehetsz,és ha pörgeted lefelé,akkor legalján megtalálod,h meddig van ügyfélfogadás az anyaságinál is meg a gyesnél is!
Remélem segitettem neked:)
A MÁK honlapról letölthető az igénylőlap és részletesen felsorolják, mit kell csatolnod hozzá.
Pl. a gyeshez a link: [link] a lap alján találod a letölthető formátumot.
Kitöltöd, lemásolod, amiket felsorolnak, hogy mit kell csatolni, ezeket boritékba teszed és postán feladod (ajánlva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!