7 hónapos kislányom több mint egy hete nem akar szopizni, semmilyen tápot, pépet megenni. Hányingere van tőle. Lehet valami gond ha nemeszik tejterméket?
Figyelt kérdés
Már 1 hónapja elkeztem a hozzátápálálást,(addig csak anyatejet adtam neki) és azóta nemakar szopizni,szájához teszem a didit,vagy pépet hányingere lessz tőle.Ilyen kicsinek még szüksége lenne tápra vagy anyatejre.Ő a 2 gyerekem,de nemtudom már kitaláni hogyan vehetem rá.Köszönöm a válaszokat.2009. jan. 28. 11:00
1/3 anonim válasza:
Az én 5 hónapos lányom épp így van vele, bár ő az ízesített tápszert megeszi. Pedig lenne tejem. Én sem tudom mit tegyek. Talán próbálhatnád pohárból, vagy kanállal.
2/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy beteg és azért nem akarja elfogadni?
Szerintem baja nem lesz tőle, ha mást amúgy megeszik. A mi korosztályunk se szopott 3 éves éves koráig, max egy, anyáink apáink meg még addig se, és mégis túlélték.
Szóval, ha adokinéni azt mondja, hopgy nincs más baja, akkor szerintem nem lesz baj.
Próbáld meg, hogy pár napig nem kínálod meg, addig fejjél, hogy legyen tejed, aztán próbáld újra.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,fejni nemtudom sajnos mert nemsokminden jön ki ugy belőle,már elapasztáson gondolkodok ha nem kell neki hétvégéig akkor befejeztem a szopiztatást.Nemhiszem hogy beteg lenne,mert nem látszik rajta semmi teljessen jókedvű baba.Pohárból is adtam neki de megkóstolja hogy tej rögtön ellöki a poharat.Próbálkozok még egy kicsit aztán ha nem kell neki feladom.
2009. jan. 28. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!