Paradicsomos ételt hogy kell készíteni 11 hónapos babának? Ha nincs se friss, se fagyasztott paradicsom.
Pl. paradicsomos krumpli hússal, vagy paradicsomos káposzta (ha ilyet ehet már egyáltalán)?
Elnézést a buta kérdésért, de nálunk senki nem szereti a paradicsomos ételeket. De a babámnak most már készítenék, mert már nem zavarja a gyomorsavát.
Előre is köszönöm!
Paradicsompürét nyugodtan használhatsz ezekhez az ételekhez. A káposztával óvatosan, mert puffaszthat.
A paradicsomos krumplit így készítem:
felkockázok krumplit (sárgát), kevés vízben picike sóval megfőzöm, turmixolom, felöntön a paradicsompürével, kicsi olajon megrottyantom és ízesítem: kevés cukorral, fagyasztott bazsalikommal. Húst nem mindig teszek hozzá, de ha igen, akkor a krumplival fől az aprított csirkehús.
felénk a rossman polcáról levették a kecskeméti par.italt, én azt hittem, megszünt. Régen én is azt használtam
(második válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!