Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális ez 10 hónaposnál?...

Normális ez 10 hónaposnál? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre, hogy elég ideges típus a kisfiam.

Játék közben morog, fújtat majd kiborul és hisztizik, sír. Ha valamit nem engedünk neki, akkor ismét sírás van. Ha leülök hozzá és próbálom tanítgatni, akkor ismét fújtat, nem engedi, hogy segítsek .

Mostanában minden nap nagyon nyűgös, szinte szólni sem lehet hozzá. Már beleunok a vele való foglalkozásba, mert szinte elhajt maga mellől, de azért, ha egyedül foglalatoskodik, akkor rövid idő után szintén sír. Szinte remeg, ha valamit mutatok neki, hogy így kell...

Bánt, hogy látom benne az én ideges természetemet:( A férjem totál nyugodt én viszont nagyon könnyen kiborulok. Lehet ezt örökölni?

2011. jan. 3. 13:57
 1/2 anonim ***** válasza:

persze, hogy lehet. ez a genetika. :)

sztem, ha igényli, akkor foglalkozz vele, mutass neki dolgokat, de ha látod, hogy idegesíti, akkor ne piszkáld. majd ahogy nő, könnyebb lesz azért, érik a kis idegrendszere. az meg hogy vmit nem engedsz és sír, normális. kezdődő saját akarat első csírái. lesz ez még rosszabb is. :)

egyébként foga nem jön? az is oka lehet az extra nyűgösségnek.

2 éves kislány anyukája

2011. jan. 3. 14:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Már 6 foga van, de ugye jön az folyamatosan. Erre már én is gondoltam, hogy biztosan ezért nyűgös ennyire.

Csak annyira rossz látni, hogy nem engedi, hogy foglalkozzak vele, segítsek neki. Rossz érzés, hogy elutasít, közben meg ha felállok mellőle, akkor jön a szeparációs szorongás okozta ordítás. És mindezek mellett az idegessége, ahogy néha játszik:(

2011. jan. 3. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!