22 hónap korkülönbség? A második babával miért félek jobban mindentől? Az elsőnél minden természetes volt és valamiért félek, hogy másodjára nem adatik meg ez a csoda?
Szia!
nEM VAGY egyedül, nekem is megfordult a fejemben,hogy várni kellett volna még.. De elhessegettem a gondolatot:)
Nálunk 26 hónap lesz a korkülönbség. Viszont nem gondoltuk, hogy elsőre összejön a tesó! :)
Mondjuk én attól féltem, hogy mi lesz, ha teherbe esek,és a "nagyfiam" még nem jár. Merthogy másfél évesen 14 kilósan még mindig nem óhajt.így 1-2 hónap vagy inkább hét, és ha nem indul el vinni kell gyt-ra. De mi 4. em.en lakunk, lift nincs, segítségnek meg "csak" anyukám, és a férjem, amikor nem dolgozik.Még nem tudom, hogy hogy fogjuk csinálni,de igyekszem optimista lenni!
Arról nem is beszélve, hogy pár hetesen lázas voltam, utána antibiotikumot kellett szednem , most pedig igencsak hüvelyi fertőzésem van. Nagyon aggódom,ma megyek nőgyógyászhoz, még nem voltam eddig, csak 2 hete teszteltem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!