Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 22 hónap korkülönbség? A...

22 hónap korkülönbség? A második babával miért félek jobban mindentől? Az elsőnél minden természetes volt és valamiért félek, hogy másodjára nem adatik meg ez a csoda?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 11:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

nEM VAGY egyedül, nekem is megfordult a fejemben,hogy várni kellett volna még.. De elhessegettem a gondolatot:)

Nálunk 26 hónap lesz a korkülönbség. Viszont nem gondoltuk, hogy elsőre összejön a tesó! :)

Mondjuk én attól féltem, hogy mi lesz, ha teherbe esek,és a "nagyfiam" még nem jár. Merthogy másfél évesen 14 kilósan még mindig nem óhajt.így 1-2 hónap vagy inkább hét, és ha nem indul el vinni kell gyt-ra. De mi 4. em.en lakunk, lift nincs, segítségnek meg "csak" anyukám, és a férjem, amikor nem dolgozik.Még nem tudom, hogy hogy fogjuk csinálni,de igyekszem optimista lenni!

Arról nem is beszélve, hogy pár hetesen lázas voltam, utána antibiotikumot kellett szednem , most pedig igencsak hüvelyi fertőzésem van. Nagyon aggódom,ma megyek nőgyógyászhoz, még nem voltam eddig, csak 2 hete teszteltem..

2011. jan. 5. 12:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, van még időd felkészülni a babára. Többek között ezért 9 hónap a terhesség:) Nálunk 15 hónap van a 2. és a 3. baba között, és sokkal könnyebb volt szinkronba hozni Őket, mint az 1. és a 2. között levő 4 év korkülönbségnél. Az is jó a kis korkülönbséges babáknál, hogy hamar összenőnek és lekötik egymást.
2011. jan. 5. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!