Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leírná a tapasztalatait, aki...

Leírná a tapasztalatait, aki szülés után totál nem kívánta a szexet, mint sajnos én?

Figyelt kérdés
4 hónapja szültem, szoptatok, és olyannyira kihalt belőlem a vágy, hogy félek, visszatér-e még? A szoptatás miatt lehet, és ha abbahagyom, visszajön??
2011. jan. 3. 11:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Jajj,édes Istenkém....vissza fog térni.

De addig is erőlködj egy kicsit,mert sokat ront a házasságon ha elhidegültök.

(De jó,hogy túl vagyok már rajta,folyik a tejem,nyöszörög a baba,fáradt vagyok és feszült....)

2011. jan. 3. 11:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Én sajnos csak 3 hónapig tudtam szoptatni, most múlt a babám 10 hónapós és megszámolhatom az egyik kezemen h hányszor kivántam a szexet, engem is nagyon zavar és azon gondolkodom h elmegyek egy nőgyogyászhoz.
2011. jan. 3. 11:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Ajjaj, pedig én abban reménykedtem, hogy ha abbamarad a szopi, akkor visszajön a vágyam is... :( Amúgy persze a férjemet azért kényeztetem, mert nem akarom, hogy máshol keresse, amit itthon nem kap meg, de nekem lenne jobb, ha mindezt nem kötelességből kéne tennem, hanem úgy, mint a régi szép időkben, amikor néha alig bírtam magammal... :(
2011. jan. 3. 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:
velem az a baj, hogy amúgy sem voltam egy marha nagy étvágyú ilyen területen, terhesség alatt sem ment már a dolog igazán, mikor elkezdett bennem mozogni a pici, akkor már abszolút nem tudtam "koncentrálni", teljesen elvittem a figyelmem, most meg 2és fél hónapja mióta szopiztatok egyáltalán nem kívánom.Talán egyszer kívántam meg, de akkor sem volt az igazi, még félek attól is, hogy úgy igazából együtt legyünk...félek hogy fájni fog:(((
2011. jan. 3. 11:52
 5/10 anonim ***** válasza:
sajnos hasonló cipőben vagyok én is. 6 hónapja szültem, és egyátalán nem kívánom az együttlétet, sőt fáj is. Én is szoptatok, és bízom benne, hogy ahogy abbahagyom, visszajön a lelkesedésem.
2011. jan. 3. 11:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Már vagy 3 hónapja nem szoptatok, és nem jött vissza a lelkesedésem. Terhesség alatt jó lett volna, de nem lehetett. :( Háát, én is csak remélem, hogy leszek még a régi!
2011. jan. 3. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:
8 hónapos a lányom,2 hónapja nem szoptatok,és szemernyi vágyat sem érzek a szexre,és nagyon idegesít!:(
2011. jan. 3. 12:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát az elején is nagyon féltem....Hogy így maradok!

De nálunk nem lehetett a terhesség alatt csak a közepén,de nem nagyon mertünk a problémák miatt (5 hetesen vérzés),a végén mwegint tilos volt:(

13 hós a lányom és kb 6 hós korától kívángatom (kevesebbszer mint régen, de már élvezettel kezdeményeztem)majd kb november óta megint megőrülgetek olyan két hetente!Peteéréskor nem nagyon bírok magammal (hát nagyon jó érzés végre)

Még mindig szopizik a lányom,de szeptemberben megjött és szerintem ahogy a hormonjaim rendeződtek én is visszaváltoztam!Csak fáradtabb vagyok, ez néha csökkenti a vágyam,de azért már legalább van minek csökkenie!

Én az elején szedtem cerazettet, de szerintem nálam az is közrejátszott a vágycsökkenésbe!Szeptemberben hagytam abba és javult a helyzet!

Már csak a plussz kilók zavarnak sex közben :(

Szóval ha megnyugtatlak van remény!Pedig tényleg nem kívántam az elején!

2011. jan. 3. 12:52
 9/10 anonim ***** válasza:
9 hónapos a gyerekem, szoptatok, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltunk együtt a férjemmel. Szegény türelmesen vár, én meg már azt hiszem dokihoz kéne mennem, mert valami "hormonnyavajám" van... vagy valami szexterapeutához kéne menni, ha nem hormonbaj... egyelőre ráfogom a szoptatásra. Ha utána se javul a helyzet nem tudom mi lesz...
2011. jan. 3. 12:54
 10/10 anonim ***** válasza:
16-hónapos a fiam,3-hónapja nemszoptatok,de semmi változás,egyáltalán nemkívánom a szexet és még mindíg fáj is:( Az én párom is belátó nemerőlteti ha nemakarom,de azért ő miatta erőtveszek magamon,legtöbbször azért jó a vége:)
2011. jan. 3. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!