FONTOS! 1 éves lányomnak már másodszor van hörghurutja. Többi lennt!?
A doktornő azt mondta el kell vinni kivizsgáltatni mert lehet aszmás.
De senki nincs a családban akinek lenne.
Szerintetek lehet az? A hörghurut lehet ennek a jele?
Annyira el vagyok keseredve most is a lázkúpon kívűl 4 fajta gyógyszert kapott és olyan csúnyán sipol a tüdeje, de csak most hogy beteg amúgy nem szokott
Szia!
Sajnos most én is ettől parázok.2* volt a kisfiamnak hörghurutja, de most megint kezdi a kis tüdeje.De nálunk sajnos van asztmás, unokaöcsém.
Nagyon remélem hogy nem lesz belőle az.
Majd írj, kérlek ha kiderül!
Jobbulást!
Szia!
Az én 14 hós kisfiamnak is kétszer volt már ősz óta, utoljára egy jó kis mandulagyulladással együtt :(((
Sajnos mindkétszer kapott antibiotikumot, aminek nagyon nem örültem, de sajnos muszáj.
Amúgy ő tejallergiás, amiatt is lehet.
Nekünk a Bronchipret nevű gyógynövénykészítmény nagyon bevált, ez kifejezetten hörghurutra van. Bár az van ráírva, hogy 4 éves kortól adható, de a dokink is nyugodt szívvel ajánlotta és a homeopátiás tanácsadó vonalon is ezt ajánlották, mert szerintük a németek nagyon nagy ráhagyással dolgoznak.
Kérdezd meg a dokitokat róla, mert tényleg nagyon hatásos és ez legalább nem gyógyszer, csak gyógynövény!
Szia,
Nekem a fiam először 5hónaposan hörgő-gyulladást kapott(ennek lehet szövődménye az asztma), idén október végére egymás után benyalt két vírust egy hörgő-hurut és egy vagy vagy alapon hörgő hurut-gyulladás tüdőgyulladás, és habnak decemberre hörgőgyulladás. Ez egy ilyen évünk. És érdekes csak a hörgőgyulladás alkalmával jegyezte meg az orvos, hogy ennek lehet következménye az asztma. A babáknál azért gyakori ez a betegség csoport, mert a szűkek a tüdőben lévő hörgők izéje...
És kinövik. Amit tehetsz, hogy jobban legyen, amikor meggyógyult, vagy már csak kicsit taknyos, akkor sóbarlang, sok sok sok szellőztetés, dohányosok páros lábbal kirúgása a lakásból(nálunk megy a harc apával:(:S)
Nálunk a téli szezon gyógyszere a spiropent(hörgőtágító) ahogy érzékelem, hogy nehezen lélegzik 5ml*3naponta, szinupret(nyákoldó), rektoderm kúp(ha nagyon nagy a gáz, és sos kell valami és dokiig "nemélitúl" a kicsi, ezt max 3napig lehet adni naponta egyszer) illetve doki által írt antibiotikum(ce valami) illetve ha kórház bronchitis miatt akkor ott kap inhalálást.
Ez a betegségkupac csak akkor okoz később gondot, ha nem kezeled/ik.
Nyugi
Nekünk is ugyanezeket írták fel, a spiroprent helyett most mást kapott, egy pipát mert a múltkor Augusztusban mikor volt utoljára akkor azt nem bírta nem aludta tőle.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!