Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi alapján választotok kereszt...

Mi alapján választotok keresztnevet a gyermekeiteknek és mi a baba neve?

Figyelt kérdés
Hagyomány a családban stb. ilyesmikre gondolok.
2011. jan. 3. 09:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam Fábián Nimród Albert!

A Nimród tetszett az Albert pedig az apukája!

2011. jan. 3. 10:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem akartunk különc, nyakatekert nevet. A jelentése is sokat nyomott a döntésnél és persze a hangzás.

Így a fiam BARNABÁS (a vígasztalás fia) - egy sajnálatos spontán vetélés után született.

A lányom ANGELIKA (angyalhoz hasonló, angyali) - ő pedig 'spontán jött", nem terveztük - mint egy angyalka leszállt hozzánk! :))

2011. jan. 3. 11:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálunk a párom választotta az Emma nevet, azért (lehet hogy ki fogsz röhödni) mert szereti a Jóbarátokat és ott is ez a baba neve, meg amúgy is tetszett, én meg Anna vagyok így lett Emma Anna
2011. jan. 3. 11:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Kisfiam Attila lett, párom testvére után, aki sajnos már nem él.
2011. jan. 3. 13:13
 15/16 anonim ***** válasza:
nálun kaz volt a donto,hogy tetszen mindkettonknek,meg egyszeru és férfias legyen,Mind a két fiamnál ez szerint választottunk,meg az is,hogy ne becézzék,bár lehet,de én nem engedem senkinek,a fiaim Patrik és Alex.
2011. jan. 3. 13:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A fiam Szabolcs lett, én választottam apa rábólintott, egyszerűen nem tetszett más, ami illett volna a vezetéknévhez.

Ha lány lett volna, akkor Boglárka lenne, de majd a második... Ha az is fiú lesz, akkor Nimród lesz, apa választotta...

2011. jan. 3. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!