Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen homeopátiás készítménny...

Milyen homeopátiás készítménnyel enyhítettétek babáitok fájdalmát fogzás idején?

Figyelt kérdés

Én már legalább 8 félét kipróbáltam (kúpok, bogyók), de nem használt eddig semmi! Az éjszaka szörnyű, nappal egy angyal! Szeretnék valami homeós készítménnyel segíteni rajta, nam szívesen adnék neki gyógyszert!

A 4 hónap alatt egyetlen éjszakát aludtunk át, amikor lefekvés előtt adtam neki egy Germicid C kúpot (9 órát aludt egyhuzamban), egyébként legjobb esetben óránként sír fel! :-(

2011. jan. 2. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Viborcul ,chamomilla
2011. jan. 2. 12:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezek sajnos nem segítettek, de köszönöm szépen hogy írtál!! :-))
2011. jan. 2. 12:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem homeopátiás, de gyógynövényes a Dologél. Hűsíti a fogínyt, és az én kislányom az ízét is nagyon szereti.
2011. jan. 2. 12:19
 4/11 A kérdező kommentje:

És ezzel mondjuk 2 óránkénként kellene bekennem neki éjszaka, vagy mennyi a hatóideje?

Neked éjszaka is segített?

2011. jan. 2. 12:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi úgy szoktuk, hogy este lefekvés előtt fél órával kap chamomillát, és esti etetés előtt kenem be a fogínyecskéjét Dologéllel. Éjszaka ha felébred, akkor bekenem megint. Mivel nincs benne Lidocain, csak gyógynövények, rá is van írva, hogy lehet nyugodtan igény szerint használni. Az én kislányom jelentősen jobban alszik, mióta ezeket kapja. Így se alussza át az éjszakát sajnos,de ahhoz képest, hogy egy-két hétig fél óránként sírva ébredt, jelentős a javulás. Remélem, tudtam nektek segíteni.
2011. jan. 2. 12:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :-)
2011. jan. 2. 13:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekünk a Chamomilla C30-as segített, a C15-ös nem.

Bár a kisfiam éjszaka rendesen aludt, csak nappal nyüszített egész nap :(

2011. jan. 2. 14:50
 8/11 A kérdező kommentje:

És meddig használtátok mire hatott?

Mert úgy döntöttem ez az utolsó amit kipróbálok, nem kísérletezek tovább, a 3. doboz felénél járunk. Hagyjam abba???

2011. jan. 2. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:
A chamomillával először egy kúrát kell tartani (azt hiszem 2 hét vagy 10 napig napi minimum 2x 5 golyó), majd szünet. Utána már akkor kell adni igény szerint belőle, ha nagyon szenved. Nekünk így hatott, az elején nem. Gondolom el kell érni először azt a mennyiséget, hogy a szervezet reagáljon rá. Egyébként itt találsz sok ilyen kérdést és (az enyémtől esetleg eltérő) választ is: [link]
2011. jan. 3. 00:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

A Chamomilla C30-ból én naponta 2-3x5 golyót adtam neki nagyon pici vízben feloldva.

Kúraszerű alkalmazásáról még nem hallottam, de ha már a 3. doboznál jártok és nem hat, akkor valószínűleg nektek nem vált be.

Bocsi, hogy ilyet kérdezek, de mindent betartasz, amire a homeós bogyóknál figyelni kell? Tehát pl. fémmel nem érintkezhet, 1/2 órával étkezés előtt vagy 1 órával utána adod, stb.

Tőlem egyből ezt kérdezték, amikor egyszer felhívtam a homeós tanácsadó vonalat.

2011. jan. 3. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!