Anyukak, tudtok olyan cukkini receptet a babanak ami tej es sajt mentes?
Figyelt kérdés
Kisfiam 11 honapos de ha tehentejtol (nem issza, hanem a fozesre gondolok) es a sajttol megy a hasa nagyon csunyan. Nem tudtok valami jo receptet, hogyan keszithetnem el neki. Minden mast eszik, tojas is mehet feherjevel egyutt, ezzel sincs gond. 11 honapos2011. jan. 2. 10:24
1/5 anonim válasza:
Én a cukkinit szoktam úgy is elkészíteni, hogy csirkehusit, krumplit, almát és cukkinit megfőzöm és turmixolom. Pici sóval, petrezselyemmel ízesítem. Az én fiam ezt nagyon szereti.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
cukkini+krumpli+husi összefőzve turmixolva (pici fűszerrel, amit használsz, cukkinihez fincsi a kapor szerintem)
4/5 anonim válasza:
Cukkinifőzelék kaprosan csirkehusival (rizstejjel felöntve), illetve ha natúr joghurttól nincs baja, és azt adsz neki, akkor ezzel habarhatod is.
Vagy: pici hagymát olajon megpirítasz, adsz hozzá felkarikázott cukkinit és répát, felöntöd egy kis paradicsomlével vagy keversz bele paradicsompürét, hozzáadsz egy kis csirkehusit, pici vegetával, oregánóval és bazsalikommal fűszerezed, és puhára főzöd. A kész olaszos szószt főtt durum penne vagy spagetti tésztára öntöd.
5/5 anonim válasza:
Épp ma csináltam!6 hónapos a lányom,tejérzékeny:(!Nagyon bejött!1 kisebb krumpli,egy fél cukkini,4 gerezd alma,1 kocka cs.mell ,összefőztem,majd turmix,és hozzáöntöttem egy fél üveg őszibarackot,sinlac-kal sűrítettem,Tényleg fini lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!