Helyre fog jönni a berepedt bőr a kisfiam fütyijén?
1 éves a fiam és 6 hónapos kora óta óvatosan huzogatom neki hátra. Most az 1 éves vizsgálaton azt mondta a dikink, hogy "profi munka" volt, nagyon szépen feljön. Na, erre 3 nappal ezelőtt berepedt neki több helyen vérzett is. Betadint cseppentettem rá. Másnap megint felhúztam óvatosan, lehet kár volt, mert megint vérzett. Mostmár nem fogok hozzányúlni, holnap felhívom a védőnőt. Nem értem mi történhetett, ugyanúgy csináltam mindent, mint eddig, óvatos is voltam. De szerencsére annyira nem fájhatott neki, mert nem sírt, csak felszisszent kicsit.
Szerintetek ez még begyógyul, vagy hegesedni fog? Azt hallottam, hogy ezt csak műtétileg lehet helyrehozni, ha visszatapad. Igaz ez? Volt valakinek hasonló tapasztalata? (lehetőleg jó tapasztalatot írjatok!) Elég depi vagyok miatta. Úgy sajnálom szegénykét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!