Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónaposnak milyen gyakran...

4 hónaposnak milyen gyakran lehet hajat mosni?

Figyelt kérdés
Vettem a kisbabámnak szappanmentes Gabi sampont, mert a mosakodó krém nem vált be. Ezzel hány naponta moshatom meg a haját?
2011. jan. 1. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Akár naponta is lehet, de nem szükséges. Hol koszolódna? És zsírosodni is sokkal lassabban zsírosodik, mint a felnőtteké.
2011. jan. 1. 22:04
 2/9 anonim ***** válasza:
én már születésétől nivea baby samponnal mosom fejét, testét, minden este. ez igy jó neki, semmi gond nem volt.
2011. jan. 1. 22:05
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem azért mosom, mert koszos, hanem mert büdi. Van, hogy bukik és odafolyik az anyatej, ami estére már nem kellemes, vagy a kiságyában a pelusra jön vissza és belefekszik.

2011. jan. 1. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:

"Nem azért mosom, mert koszos, hanem mert büdi"- ez nagyon édes!!! :-DDD Kis büdöskéd! :-) cuki!

Az enyém is büdi :-), de Én nem mosom samponnal, csak minden másnap beolajozom fürdés előtt a haját, hogy ne legyen koszmós, amúgy meg simán vízzel lemosom.

Én még nem merem samponnal, nehogy vmi allergia legyen belőle...

szió

2011. jan. 1. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
én vagy 3 féle sampont is próbáltam, nivea, jonsons, és még egy valami, bármivel fürdetem semmi baja nincs. én is az illat miatt mosom:D
2011. jan. 1. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én babám 8 hónapos. Minden nap mostam- mosom.
2011. jan. 1. 22:46
 7/9 anonim ***** válasza:
6 hónapos koráig naponta mostam babasamponnal(gabi majd Neogranormosos). Sokat bukott addig.
2011. jan. 2. 09:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Heti egyszer mosom a 11 hósom haját,nyáron majd biztos gyakrabban kell akkor már koszos is lesz valóban, meg izzadt, de most még elég a heti 1.
2011. jan. 2. 10:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a hányástól nem büdi, akkor én 2 naponta mosom. Ha büdi, akkor persze mindennap.
2011. jan. 2. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!