Hogy készítitek a krémtúrót babáknak, és mikortól adtátok? (1 év alatt)
Én banánnal és meggyel, vagy barackkal kevertem ki, de csináltam már házilag eltett barackbefőttel is. Illetve később palacsintába úgy töltöttem bele, hogy túrót összekevertem baracklekvárral (szintén házi).
Egyébként fura, de kisfiam jobban szereti a túrót körözöttnek, mint gyümölccsel keverve.
Miért lenne baj? :) Nem csinál otthon mindenki túrót meg joghurtot házilag. :)
Szóval 8 hónapos kortól mehet a natúr joghurt és a túró is.
Zöldségek: én kb. 6,5-7 hónapos koráig csak bébiételt adtam a kisfiamnak, üvegeset, mert amit én próbáltam főzni, egy kanál után kiköpte az egészet. Ráadásul fél üvegnyit evett meg össz-vissz, úgyhogy ez elég gazdaságos volt. Aztán elkezdtem saját magam főzni neki. Annyi, hogy igyekszem inkább zöldségestől venni a zöldségfélét, nem multiktól (bár igazából azt sem tudod ellenőrizni, hogy a zöldséges honnan szerzi be - kimegy a nagybanira, és ott veszi meg ő is, meg a multik is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!