Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 2 hetes, masfel napja...

Kisfiam 2 hetes, masfel napja nem tud kakilni, faj a pocija is nagyon. Nem tud aludni sem, pedig latszik rajta mennyire almos. Most tobb tapszert kap mint anyatejet, mert egyre kevesebb van sajnos. Lehet ez a gond? Mit lehet csinalni a szorulassal?

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Max 5 nap ami normális. Utána megfelelő módon kell segíteni nekik. Nem egészséges ha nem ürül ki megf. időközönként a széklet. Ugyan olyan kellemetlen tud nekik lenni, mint nekünk felnőtteknek. A sok ballasztanyag pang a beleiben. Nagy butaságot ír az aki írja, hogy 10 napig normális. Gondolj csak bele. A leghumánusabb a lázmérő ha 3 naponta és 3-4 alkalom, majd várj rá egy napot. Ez megoldja a problémát.

Egy hozzáértő :)

2011. jan. 1. 08:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Az 5 nap az sok!!!! Max. 3 nap, de már az is a határ...
2011. jan. 1. 14:27
 13/13 anonim ***** válasza:

a 22:00-s szélcsöves vagyok: szakirodalom szerint még az 5 nap elfogadható ,de én sosem vártam ezzel még 3 napot sem. Inkább a cső és jöjjön ki, mert a 3. napon már mindig jöttek a bűzös pukik (tehát már pangott odabent de kijönni nem tudott) úgyhogy olyankor már nem vártam.

De tegnap "csak" 1.5 napnyi próbálkozáson volt túl, mikoris előszedtem a csövet, mert egy önző, gonosz anya vagyok és szerettem volna egy nyugodt éjszakát így jött a cső, kijött a kaki és nyugodtan aludhattunk mindketten

2011. jan. 1. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!