Kisfiamnak jön a foga kaptunk rá homeopátiás bogyókat amit fölkéne oldani, mert még nem tud ja elszopogatni. Ti, hogy oldjátok föl és mibe, mert nekem sehogy sem sikerül?
én kb 20-30 ml vízben oldom fel. De várni kell egy kicsit vele, mert nem oldódik fel azonnal. Másban nem ajánlott oldani, és figyelj arra is , h nem érintkezzenek a golyók fémmel, és a kezeddel sem.
szép napot
Szia!
A férjem módszere nekünk nagyon bevált! Cumiba (persze ha iszik belőle vagy ha nem tisztán anytejes) öntesz egy pici babavizet, bele a bogyót, elkezded "rázogatni" és kb 5 perc alatt feloldódik. Kanálba nekünk nem sikerült, meg rettentő sokáig tartott. Mire a kanálba feloldódótt, már álomba sírta magát a karomban anygyalom.
Meg így a cumiból nálunk könnyebben megitta, mint kanálból.
Kitartás :)
Szia!
Én úgy csináltam, hogy a bogyók kupakjába tettem egy kis forralt vizet, abba a bogyókat, majd mikor elolvadtak, felszívtam fecskendőbe, és benyomtam a gyerkőc szájába. Ennyi!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!