Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milupa HA2 optima ami hipoalle...

Milupa HA2 optima ami hipoallergén milyen ízűnek kéne lennie? Mert amit mi vettünk olyan íze van mint a gyógyszernek nagyon keserű.

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
én is ilyet veszek egy éve, de nem keserű,a lányom issza
2010. dec. 31. 20:01
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor lehet romlott lenne? mert a miénknek nagyon gyógyszer íze van.és tényleg keserű.
2010. dec. 31. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Az összes hypoallergén tápszer keserű. :( Kisfiam nem is volt hajlandó azt meginni másfél hónapos kora után. Úgyhogy simára kellett váltanunk.
2010. dec. 31. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Nemcsak keserű, még büdös is! Ha nincs allergiás a családban válts simára.

Ha mégis nagyon keserűnek érzed vegyél másikat és hasonlítsd össze. Én addig magyaráznám magamnak, hogy romlott, hogy végül kidobnám :)

2010. dec. 31. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi HA Start Optimát használunk, keserű és valóban büdös. Viszont a gyerekeim szeretik, így nekem nincs bajom vele. Ha a gyereked megeszi, akkor nincs gáz.
2010. dec. 31. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Így van!Keserü,büdös és vas íze van!Iszonyat!
2011. jan. 1. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!