5 hónapos lányom szabályosan ül az ölemben. Ha csak fogom magam elött, akkor is előre hátra mozog. Nem korai még?
Figyelt kérdés
Azt hallottam valahol, hogy ha magától csinálja, akkor nem gond. Direktbe nem ültetem le.2010. dec. 31. 10:22
1/5 anonim válasza:
az en lanyom is ma 5 hos, kb egy honapja nagyon erdekli az ules, ha kicsit doltve tartom az olemben, felul, igya parnan is. szerintem ez altalanos jelenseg ebben a korban. forgolodik mar? az enyem nem igazan,de probal...
2/5 anonim válasza:
Mi egy hét múlva leszünk 4 hónaposak, de mi is ezt csináljuk. És fekvésből is marhán fel akarunk ülni. Ha ébren van alig éri a feje meg a lába az ágyat :))
Nekünk is azt mondta a védőnő hogy ha magától csinálja akkor nem árthat. Mi állítólag mindent korán kezdünk. Mit "tud" már csinálni a babád?
Bocs az offért...
3/5 anonim válasza:
10.29. Az nem baj,hogy a babád még nem tud önállóan ülni,de neked már illene!
A kérdésre pedig,van olyan baba,aki már 5,5 hónaposan egyedül ül-
Ha nem erőlteted,akkor semmi baj vele.
4/5 anonim válasza:
az én babám is 5 hós így ül ahogy leírtad már két hete pár napja egyedül is megül egy két percet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Hohy miket csinál? Hát jobbra- balra fordul, egyszer hasra is fordult. Lehet, hogy véletlen volt. Hason fekve egyik kezén megtámaszkodik, hogy a másik kezével elérjen valamit és BEKAPJA. :)
2010. dec. 31. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!