Hogyhogy ilyen későn altatjátok a babátokat?
Nálunk a baba este 9től alszik reggel fél 8ig. de ekkor eszik kis tejet és alszik még 9ig.
este 8kor kezdünk fürdetni, fél 9kor eszik, és utána szépen elalszik.
Aki később fektet, mint 7-8óra, ott gondolom a baba alakította ki így a napot. Annak sincs értelme, hogy 7kor lefürdetem, és eszik, utána meg szenved 10-ig, nem?
Mindenki máshogy csinálja, alakítja ki a napját.
21.54-es! Tökéletesen egyetértek veled. Sajnos én azt tapasztaltam, hogy az anyukák szívesen dicsekszenek, hogy átalussza a babájuk az éjszakát, és ennek érdekében kicsit ferdítenek. Mert a 22-04-ig alvás nem jelenti szerintem sem az átaludt éjszakát. Ez 6 óra átalvást jelent. Kislányom 10 hós 19-01-ig alszik ha jó napja van. Akkor mondjam én is, hogy átalussza az éjjelt, mert alszik 6 órát egyfolytában? Hát nem. Még kétszer kel szopizni. És most fogzik, és van, hogy óránként ébred homeós bogyó és gél ide vagy oda.
Amúgy meg az átalussza az éjszakát duma azért is felületes, mert fogzáskor bizony nem így van,és jó sok fognak kell kijönnie! Nyáron a meleg lakásban is felébrednek, és még álmodhat rosszat is a baba.
Nálunk este fél 9körül van a fürdés aztán 9ig játszik vele apa.
Utána megissza a tejet és fél 10-10 körül alszik el reggel pedig fél9-9 körül ébred!
Én próbáltam neki előrébb hozni az alvást meg mindent de ő igy állt be hiába fürdetem le előbb akkor sem tudom előbb elaltatni!
19 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!