Hogyhogy ilyen későn altatjátok a babátokat?
Figyelt kérdés
Csak azért, mert az enyém (fél éves) az elejétől fogva 7-7.30 kor elalszik. Reggel 6-7 körül kel. Lehet, hogy a korai elalvás miatt szopizik 2x az éjjel?2010. dec. 30. 17:16
1/14 anonim válasza:
Hát lehet.
Mi az első naptól fogva 7-kor fürdettük, fél 9-9 kor evett utoljára és három hónapos kora óta végigalussza az éjszakát.
Most 14 hónapos, fél 8-kor van fürdés, 8-kor alvás, reggel fél 8-kor kel.
2/14 anonim válasza:
Nem hiszem,de babától függ.Az enyémek is alszanak már általában fél 8 kor,reggel mégis majdnem 9 kor ébrednek,az éjszakát végigalusszák 6 hetes koruk óta.
3/14 anonim válasza:
én nyolckor fektetem le a fiam elejétől kezdve,most 15 hónapos.két hónapos korától átalussza az éjszakát,most reggel nyolcig alszik egyhuzamban 12 órát.Hat után vacsorázik.
4/14 anonim válasza:
Mi fél nyolc körül fürdetünk, fél kilenc - kilenc mire elalszik, és soha sem aludta át az éjszakát, sőt... Most öt hónapos. tegnap éjjel pl négyszer kelt... Az alvás nem ezen múlik, babája válogatja.
5/14 anonim válasza:
Minden baba más...én egyszerűen nem tudom őt elaltatni korán, mert üvölt...viszont este 10-kor magától elalszik, sírás nélkül, mintha be lenne programozva... S ezt csinálja újszülött kora óta. Próbáltam előrehozni mindig egy picikét az altatást, de nagyon jók a "radarjai" és érzi, hogy még korán van neki...
De amúgy én így is hálás vagyok neki, mert este 10-től, reggel 6-ig alszik, akkor eszik egyet, és 9-ig alszik tovább. Szóval örülök, hogy legalább van éjszakánk a férjemmel, és tudunk pihenni.
6/14 anonim válasza:
Nalunk 10kor megy aludni,reggel 8-9kor kel kozben 3-4*felkel ejjel.Mi folyamatosan toltuk az alatatast hatha atalussza az ejszat,hat nem igy lett.11hos meg egy ataludt ejszakaja sincs.
7/14 anonim válasza:
2 éves koráig az enyém is 8-kor aludt,azóta fél10-10 körül alszik el,hiába fürdetem úgy mint régen nem alszik el,ez van...
8/14 anonim válasza:
Hogyan foglaljátok le a babát este 9-10ig? mármint a kisfiam 6.-án lesz 9 hónapos, de megőrülnék vele ha ilyen későn aludna el! Annyira izgága mozgékony gyerek, előbb állt fel minthogy elkezdett mászni. Szinte semmivel nem lehet lekötni, ha 5 percet tudunk valamivel játszani, az már jó. Mi fél7kor fürdünk, negyed8kor van vacsi, aztán már mire megvacsizik, már ragad is le a szeme(általában). nem is tudnék vele mit kezdeni ilyenkor már.
9/14 anonim válasza:
ja, és fél 8ig alszik, bár megébred, de iszik és alszik tovább.
10/14 anonim válasza:
Ezt én sem értem miért vannak fent ilyen sokan 10 -fél 11-ig.Én már úgy örülök, hogy 7-kor fürdés vacsora és nolckor alszik mint a bunda, én meg még tanulhatok, tévézhetek a férjemmel lehetek és még nincs éjszaka.Nem is tudna fent lenni addig nappal annyira kimeríti magát.De olyan sokaktól hallom, hogy átalussza a gyerek az éjszakát én meg sopánkodom, hogy 8-6-ig alszik és közben 3x kel teázni.Erre nemrég visszakérdeztem nála mit jelent az "egész éjszaka"? Hát 10-től 4-ig jaaa, hát nekem az nem az egész éjszaka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!