Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szoltok anyukák, adnátok...

Mit szoltok anyukák, adnátok 10 hónapós babádnak töltőtt káposztát?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 10:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
anyósom már mondta, hogy készíthetnék neki külön (nem úgy, mint magunknak, csak hasonlóan), de még nem jött ki úgy a lépés. Különben adnék neki.
2010. dec. 30. 11:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi nagyon kevés fűszerrel készítjük, rántás nélkül, töltelékből kapott pár falat káposztával. Ma is disznótoros volt, nálunk készült hurkából, véresből, sült husiból kapott, borsófőzelékkel. 1.5 éves. (Nem lehet mindig csirkemell és társai, anyagilag sem bírnám és unalmas is.)
2010. dec. 30. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én adtam a 12 hónapos kisfiamnak,de valahogy nem igazán tudta megrágni a 10 fogacskájával s visszahányta.Egy darabig még nem adok neki.

2010. dec. 30. 15:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsótól kérdem, hogy mit nem tudott megrágni rajta? Nem kötekedésképp tényleg, de komolyan nem értem. Hisz az darált hús meg rizs. Gondolom káposztát azért senki nem ad, én sem arra írtam a választ.

Igazából az enyém még fogatlan (gondolom nem marad örökre így, 11 hós) :), de nálunk nem kell rágni annyira.

Teljsen komoylan nem értem mit kell rágni rajta. Most ezt úgy értsd hogy érdeklődök, lehet arra fele máshogy csinálják, tényleg félre ne érts!

2010. dec. 30. 15:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

En adtam neki olyan 11-12 honapos lehetett. Ugy csinaltam,hogy foztem krumplit,megpuresitettem es a toltelekkel osszekevertem(keves toltelekkel). Nagyon szerette :)

2010. dec. 30. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!