Milyen nassokat szoktál adni a gyerekednek és hány éves a kicsi?
A nagy (4 éves) sajnos már minden xart akar, gumicukor, zizi, szaloncukor, chips, állandóan könyörög valami nasiért. Pedig 1,5 éves koráig nem adtam semmit, amiben cukor van, még túró rudit sem! Napi 1 kg gyümölcsöt evett, most meg örülök, ha pár gerezd mandarint eszik... :(
Ja és csak vizet ivott, most meg mindig szörpöt akar... :(
A kicsi (14 hós) sajnos már szinte minden nap kap kekszet (háztartási vagy győri édes), most a mézeskalács a nyerő nála és persze már csokit is kapott, mert neki is mindig az kell, amit a bátyja eszik. Mondjuk inni csak vizet kap, remélem ez így is marad :)
Sajnos nagyon gyorsan el lehet rontani a gyerekeket, ha visszamehetnék az időben, akkor sokkal határozottabb lennék a nagyszülőkkel és a párommal szemben, akik szerint "ugyan mi baja lesz egy kis csokitól?" alapon minden nap adtak nekik valamit.
Pedig én nem tiltottam a gyerektől, csak egyszerűen nem vettem, így nem akarta. De amikor a nagymama adni akart neki, és én egyszer nemet mondtam, akkor már persze, hogy azt akarta a kis rafkós! :))
8,5 hónapos, a pufi ilyen nálunk, napi 4-5 darabot eszik meg, persze csak ha van itthon, nem minden áldott nap.
a kölesgolyót és bulátát nem szereti, pedig azokat próbáltam először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!